Új hozzászólás Aktív témák

  • CsigaGyilkos

    aktív tag

    Sziasztok!

    TV vásárlása előtt állok. Nem vagyok egy túl bonyolult lélek ilyen szempontból. Egy ősrégi (kb ~12-13 éves) 32" LG LCD, 720p -s TV -ről tervezek váltani. Elsősorban OLED -et néztem ki. Oka: Ezeknek tetszik a legjobban a képe és ha jól tudom az alacsony input lag miatt játékokra is a legalkalmasabb + sport közvetítések nézésére. Leszámítva a beégést ügye. Sajnos eléggé elvagyok maradva a TV technológia fejlődésében. Értsétek nem vagyok naprakész. Azt tudom hogy elméletileg az OLED -eknek a képe a legszebbek között van + a legjobb betekintési szöge. Leírom a szempontokat.

    1.) Az LG OLED 65" G1 ami tetszik és ezt az összeget nyugodt szívvel rá is tudom szánni ez kb. ~750K. Max. 1000K -ig mennék el fölé már nem szeretnék.

    2.)
    Sorozatok, Filmek, Sport közvetítés (foci) és játékok (konzolon, van egy nintendom és lehet kipróbálok majd egy PS5 -töt, vagy X-box -ot. Igazából a játékok 4. rangúak mert pc-n szoktam inkább játszani. Konzol csak kipróbálni fogom a tv-n, vagy max barátokkal heti 1-2 alkalommal.

    3.) ~3-4m. Egész pontosan nem tudom most megmondani, de még ma este lemérem.

    4.) Inkább este fogom nézni, de van sötétítési lehetőségem is. :)

    5.) Szemből. Ritkábban baráti társasággal enyhén oldalról is nézve.

    6.) Ez jó kérdés mert nem tudom mit tudnak ilyen téren az új tévék. Okos tévé legyen. Pl.: tudjak rajta pen drive -ról is lejátszani filmeket.

    7.) Van egy Logitech Z906 5.1 hangfalam. Ha rá tudom kötni a tv -re az nem hátrány, de nem feltétel.

    8.) Fali konzollal falra szeretném felhelyezni.

    9.) LG, OLED, G1 seria, 4K. Vékony legyen. Nagyon tetszettek az LG W szériás TV-i, de mivel már alig kapni ezért gondolom kivezetésre kerültek. A G1 is szép vékony.

    10.) Nincsenek ilyen igényeim.

    11.) Használt is szóba jöhet, de alapvetően új készülékben gondolkodom. Alzánál van kiterjesztett garanciára is opció +3 év (~150K). Ennek van értelme?

    Köszönöm azoknak akik időt, energiát szántak az elolvasásra és segíteni tudnak nekem egy helyes döntésben. :R

    Visca el Barcelona!

Új hozzászólás Aktív témák