Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos96

    senior tag

    Sziasztok!

    Tévévásárlás előtt állok és szeretnék segítséget kérni abban, hogy melyik típus lehet a legmegfelelőbb az - amúgy nem túl nagy - igényeimhez.
    Alapvetően 50-55" környékén keresgélek ilyen 150k HUF körüli áron. Mivel az asztali gépemet kötném rá HDMI-n és alapvetően így használnám, ezért azt sem bánnám egy percig sem, ha mindenféle Smart funkció hiányzik belőle, szóval ezen a téren elvárásaim szinte nincsenek is.

    Főleg játékra és filmnézésre kell. Utóbbiban nem vagyok fetisiszta, sosem néztem még HDR tévét, játékoknál viszont szeretném ha normális válaszidő lenne és egy konzervatív 60 fps-sel agyfájdalom nélkül lehetne használni.

    Amire viszont rá tudok gerjedni az az, hogy a talpa jó lenne, ha középen lenne. Nincs túl széles (120+ centis) tévéállványom és mivel albérletben élek, ezért nem szívesen halmozok fel olyan bútorokat, amiket később nem biztos, hogy tudok valamire használni. Mivel egyáltalán nem vagyok biztos a leendő állandó helyében ezért falikonzolt nem feltétlen raknék fel.

    Futva áttekintve a kínálatot egy Panasonic TX-55GX550E típust láttam, ami szimpatikus, de nem sok tesztet/véleményt látok róla. Van valami ehhez hasonló méretű/ársávú/talpú, ami esetleg megfelelőbb az igényeimre?

    Előre is köszönöm a segítséget!

    "A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

Új hozzászólás Aktív témák