Új hozzászólás Aktív témák

  • krokk

    senior tag

    Sziasztok,
    Gondolkodom egy új tv vételén és jelen pillanatban az LG 50UN74003LB lenne a kiszemelt áldozatom.
    Főleg sorozat nézés és játék amire használom a tvt. Jelenleg egy Orion 40" full HD-s tv van használatban, de ez nem sajátom. Igazából ezzel is meg vagyok elégedve, csak hát nem 4k és egy HDMI bemenete van amihez jelenleg switchet használok, hogy a használt 3 eszközömet rá tudjam kötni. Ebből egy a média lejátszóm ami lehet, hogy okafogyottá válik az okostv mellé.
    Kérdésem az, hogy van-e jobb választás 140-150e ig max mint a fenti LG ha max 50"-osnak van helyem (igazából abból sem mindegy melyik mert magasságban korlátozott a hely).
    Ebben az LGben a Magic távirányító ami nagyon megfogott itt, illetve legjobb baráomnak ilyen van csak a 2019es verzió és ő is ezen játszik, filmezik így az ő ajánlása alapján gondoltam erre. A képminőség... hát egy orionnal el vagyok 1.5 éve előtte egy sony braviam volt 2008 óta azt is imádtam. Szóval nem feltétlenül van szükségem oled és nanocellés kijelzőkre.
    Illetve hálózati meghajtóról WebOS alap jelátszója van valamelyik app elér fájlokat lejátszáshoz? Vagy ahhoz DLNA kellene mindenképp? Jelenleg a média lejátszómhoz nem üzemeltem be DLNA-t hanem közvetlen a fájlokat játszom le a meghajtóról.

    Köszi

    the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it

Új hozzászólás Aktív témák