Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    Sziasztok

    A véleményemet szeretném megosztani Veletek az LG UK6950PLA típusú, 70"-os TV-vel kapcsolatban:

    Tavaly novemberbe vásároltuk, szerettünk volna egy gyönyörű külsejű, hatalmas TV-t venni. Minden szép és jó volt, míg fel nem fedeztem az esti tv nézésekkor, hogy a képernyő, a sötét helyeken, függőleges sávban szürkés színt adott. Ahogy feltűnt, mindig azt figyeltem mikor jelenik meg. Akármilyen beállítást próbáltam, sose volt tökéletes a feketéje. Ha pl: a tv csatorna logoja, vagy a fehér felirat jelent meg a fekete képernyőn, akkor annak mentén kétoldalt fokozatosan kivilágosodott a fekete, és átment szürkés színbe. Magyarán a panelt átvilágította a led. A nagyobb baj pedig az, hogy időnként bekapcsoláskor annyira sötét volt a kép, mintha ki lenne kapcsolva a tv, illetve a kijelző egyik oldala normálisan működött, a másik fele pedig erősen vibrált. Írtam az LG-nek, villámgyorsan reagáltak a problémára, le a kalappal előttük! Megadtak egy telefonszámot, majd időpont egyeztetés után elszállították a készüléket. Igaz, több mint egy hónapja szervizben van és nem sok hír van róla, hogy most javítják-e(2. panelt teszik bele, de ezzel sem tökéletes), vagy cserélik, de a szerelő annyit elmondott, hogy valószínű az lesz, hogy levásárolhatjuk a vételárat.

    Röviden és tömören: A tv, ha a kinézetét vesszük, több, mint gyönyörű! A színek és a hangja is 10/10, viszont aki sötét szobába szánja, vagy esténként néz inkább tv-t, az ne vegyen ilyet!!

    És lenne kérdésem is: Ha levásárolhatjuk a tv vételárát, melyik márkát és típust tudnátok ajánlani? 65"-tól kisebbet nem akarunk venni.

    kikötés: Hang nem hátrány, ha jó minőségű, bár nem kötelező, hogy jó legyen, van itthon hangrendszerem. S miIvel sötétebb szobába lesz, így a fekete fontos lenne, hogy szép legyen a tv-n. Azt hiszem, a fém kávából és a közép felfogatású lábból engednem kell. A rászánt összeg pedig 360.000 lenne. Ja, és az Euronicsnál vásároltuk, vagyis itt kell elköltenem, ugyanis hitelre vásároltuk a készüléket :C

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák