Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz vakondka #3430 üzenetére

    Mit produkál, vagy mi nem megy rajta? A HDMI kábel megfelelő? Milyen típusú a tévéd, és melyik a tévé szolgáltató? Infók nélkül nem tudunk segíteni.

    Vjankovics82 Inkább egy nagyobbat, mint ezek, de Kb. mindegy, amelyik jobban tetszik, vagy ha megnézed és szebb képe van. A Samsung Topik összefoglaló szerint inkább 6-os szériás tévét érdemes venni, mondjuk íveltet nem annyira. Van itt egy Összehasonlítás, bár pontosabb leírást a tévék honlapjánál lehetne keresni.

    Osynho Mert szerintem nem. 120-140k-s tévére kb. 20k-t még kifizetni? Sokan annak is örülünk, hogy meg tudunk venni egy kicsivel jobb és nagyobb tévét. Ez nem Amerika. Ott nem is ezeket veszik persze hanem az óriás tévéket. A kontraszt meg már lerágott csont. Hány Pana IPS-es tulaj panaszkodik a topikjában :F , vagy a rengeteg LG tulaj a saját topikban? Vagy láttál olyat aki a Sony IPS-es tévére panaszkodik, sztem felejtős ez a régi indoklás. A tesztek is írják, hogy nincs ilyen gond velük, ezek már nem a 10 éves technika. Gondolom nincs két fajta tévéd, ezért nem is ismered. Régen a plazmát kötelező volt kalibrálni, de az már a múlt. A mai tévék kategórián belül eléggé hasonló színvonalúak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák