Új hozzászólás Aktív témák

  • nagypasztor

    tag

    válasz 5szabobercus #2373 üzenetére

    Azt mondják, hogy a 3D konvertálás gyakorlatilag nem jelent semmit. Eredeti 3D-s film kell ahhoz, hogy valóban értelme legyen, megfelelő felbontással vegyítve.
    Az alacsony netes sebességedből azt gondolom, hogy egy olyan településen élsz, ahol nincs kiépítve nagy sávszélességű net, és valszeg HD felbontás sincs minden csatornán. (tehát nem UPC, vagy Digi HD adásokat nézel)
    Most a saját szememmel meggyőződhettem, hogy egy mindigTV szintű jellel borzalmas az UHD felbontású adás. Egyszerűen értékelhetetlennek és zavarónak láttam. Még a mindigTV HD és a UPC HD jelminősége közt is van különbség a UPC javára.
    Én a helyedben ilyen környezetben nem vennék UHD-t, mert nincs értelme, csak ha olyan filmeket néznél rajta. Nem vagyok szakértő, de a látottak alapján nem hiszem, hogy elégedett lennél a minőséggel.
    Egyébként az általam megtekintett Sony w80C-nek a többihez képest tényleg szebbnek tűnő képe volt, és megnéztünk rajta egy FullHD akciófilm részletet, ahol sok minden kijött rajta. Engem meggyőzött.
    De amúgy ha megveszed a neten az UHD tv-det, úgyis van 15 napod, hogy visszaküldd, ha nem tetszik. Egy próbát megér.

Új hozzászólás Aktív témák