Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    addikt

    Egyelőre pusztán kíváncsiskodom, nézegetem a kínálatot, mert majd tavasszal/nyáron tervezünk nappali festést, ill. egy kis átalakítást, és gondoltam, majd kéne a nappaliba is egy TV. Augusztusban meg jön a gyerek, szóval utána meg ez lesz a mesenézés színhelye. :) Kérdésem, hogy milyen TV-t érdemes nézni, 50" körül, úgy max. 200e-ért (de ahogy mondani szokás, lehetőleg minél inkább alatta), nem a prémium kategóriából nyilván, de azért nem is a kínálat aljáról. Full HD, SMART, és nem ívelt TV! Kb. ennyi az elvárás. A külső, a dizájn nem érdekel, inkább legyen a TV nagyobb 5"-al, mint pl. ennyivel vékonyabb.
    Azért is találtam nehéznek a helyzetet, mert:
    1. LG TV-ket egyáltalán nem preferálom. Családban, ismerősöknek van 1-2, és vagy a képe okádék (lehet, hogy csak szarul, vagy egyáltalán nincs beállítva), vagy a Wifi-t mindig elfelejti.
    2. Nekünk a hálóban Samsung van, nagyon szeretjük is, de a 2016-os K széria elég gáz lett, nincs egy normális full HD TV, csak az alsó kategóriából
    3. Sony mint név, nagyon vonzó, anno otthon, szüleimnél mindig is Sony volt. Csak az új TV-kben nem annyira vonzó, hogy Android rendszer van. Telefonon semmi bajom vele, de TV-ben inkább ne.

    Panasonicot nézegettem, pl. Telekomnál a TX-50DS630E 162e. Nem tűnik rossz vételnek.
    Philipseket meg nem ismerem egyáltalán (mondjuk a Pana-t sem nagyon, inkább a plazmáik terén voltam még képben).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák