Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Sziasztok,

    Ismét elgondolkoztam TV vásárlásán, még mindig plazmáról jönnék, de valahol a szívem mélyén reménykedem, hogy egy FHD LED TV már nem kerülhet mostanság olyan sokba.
    Smart és 3D nem kell, ha van okés, de nem feltétel, 4K szintén nem kell, szeretnék egy megbízható FHD tévét. HDR gondolom 4K kiváltsága.
    Mivel a mostani 42"-es tv-m csak HD ready, ezért kellene csak FHD és a köv 3-5 évre venném, ezért nem kell a 4K, hadd forrja ki magát a technológia és legyen olcsóbb.
    Méret 50-55" és lehetőleg 250e alatt. Kb. 2,5 méterről nézném, nem tudom ekkora méret megfelelő-e, szemüveges vagyok, így az is árnyal kicsit a dolgon.
    Régebben Sony és Pana tévéket ajánlottátok sokszor, mint legjobb képminőségű készülékeket.
    Van médialejátszóm és házimozi erősítőm, ez lenne az elsődleges, így nem szeretnék semmilyen felbontáson elbukni, legyen minden olyan, amilyen a forrásanyag.
    PC is lenne rákötve, de az is az erősítőn keresztül és még egy STB van. Főleg filmre és sorozatokra lenne használva, bluray minőség + Netflix, játék is menne rajta PC-ről (másik ok FHD mellett), és végül minimális tévézés lenne még.
    A mostani is napi 2-3 órát megy (sokszor háttérben), hétvégén ez még több, legyen stabil és megbízható.
    Merre induljak, milyen készülékeket tudtok ajánlani? Sok infóm nincsen, azon kívül, hogy az elmúlt években az nem nagyon változott, hogy Samu tévét 7000-es számozás felett vegyek csak, de a többi márkáról fogalmam sincs.
    Philips a mostani. Jó lenne a lehető legközelebb kerülni a plazma szinthez, legalábbis meleg színárnyalatban és feketében.

Új hozzászólás Aktív témák