Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne nekem.
Video vágáshoz kellene SSD, jelenleg egy Intel 660p látja el ezt a feladatot (nem túl jól), szerintem az lehet a gond, hogy egy idő után nagyon belassul (mérésre is kb HDD szintre vagy az alá süllyed a sebessége, pedig ha jól gondolom olvasásnál ez nem kéne, hogy gondot okozzon nem?).
Ezt áttenném akkor a B gépbe rendszernek oda szerintem jó lesz, ez helyett kellene egy másik min. 512GB SSD ami az éppen aktuális vágási projekteket tárolná. (300-400GB) Lehet M2 vagy SATA is. Ötlet?https://www.facebook.com/Naruvideo
-
narumon
őstag
Nekem esetleg tudnátok valamit ajánlani? Fentebb már írtam a kérdésemet. Videóvágás alá kell kb 512GB méretű - jelenlegi Intel 660p nem vizsgázik jól ezalatt. Ötletek? Köszi
https://www.facebook.com/Naruvideo
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest