Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Marci112233

    őstag

    válasz 3.Aragorn #68549 üzenetére

    Igaz hogy sok játék a C-re azon belül is a dokumentumok mappába ment, de az is igaz hogy némelyik eldugott helyre teszi mentését. Viszont ha bedöglik a meghajtó akkor hiába rakod másik partícióra ami ugyan azon az SSD-n van. ha pedig újra akarod tenni a gépet akkor előtte simán lemented a neked kellő mentéseket és másik meghajtóra, majd utána újrahúzod a rendszert és ha az felment mehet minden mentés vissza a helyére. Steam-nel meg elég sok helyen használható a Steam felhő tárhely, és oda is lehet a mentéseket feltolni, így ha újra is teszed a gépet vagy bármit is a felhőből szinkronizálja magát adott játék és ott folytatod ahol abbahagytad. Egy SSD meg nem igen romlik el egyik napról a másikra, de egy HDD se nagyon. Bedöglés előtt azért vannak anomáliák amik jelentkeznek, és bőven lehet még idő az adatmentésre.

    Nekem több almappám van dátum szerint megcímezve amikor újrahúztam a gépet pont az újratelepítés végett, amiben benne az ilyen dolgok, mint a mentések, és egyéb dolgok amiket meg akarok tartani. És ezek egy másik HDD-n vannak elmentve.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W

Új hozzászólás Aktív témák