Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz Piftuka #59813 üzenetére

    Oké, de pont erre nem találok példát. Beépítettem sokat, a teljesség igénye nélkül Kingston A400, Netac "akármi", Apacer Panther, Gigabyte "valami", meg a jóég tudja, milyen "nevenincs" gyártók lehordott termékeit, és mindegyikre 3 év gari volt, és eddig egyikkel sem volt probléma. A felsoroltak közül nyilván nem 1-1 darabot.
    Őszintén szólva egész karrierem során 1 db hibás SSD-t láttam, ez egy Kingston U400 240 GB-os példány volt, gari időn belül, ezt mindenféle számla vagy papír nélkül cserélték.

    Ezért nem értem az ajánlott meg a nem ajánlott dolgot. A kínai láncfűrész egyértelműen rossz választás, de a kínai noname SSD-t nem gondolom annak. Nem tudom, értitek-e, mire akarok kilyukadni. Szóval nem látom a gyengébb minőséget, és a boltos ismerősökhöz sem viszik vissza tömegével ezeket az alsó polcos SSD-ket, pedig ez fogy igazán, nem a drágák.

    Szóval visszatérve - a teszt alapján egyértelműen agyonverte a Fury-t a Netac, értem én, hogy utóbbiban nincs DRAM, de hát na...

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák