Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Emperor_ #45531 üzenetére

    Kósza oldalakon azt írják, hogy az SanDisk A400 NVMe TLC-s (és mivel sehol nem találom, hogy 3D / V-NAND lenne, ezért feltételezhetően planár TLC). Egyébként kétség esetén mindig azt kell feltételezni egy SSD-ről, hogy TLC-s, mert ha MLC-s lenne, akkor büszkén írnák ki.

    A többivel maximálisan egyetértek. Minél több dolgot tudok a SanDiskről, annál visszataszítóbb márkának tűnik. Én még az ajánlott Pro SSD-jüket is kivenném az ajánlóból, nem flame-ből írom. Egyszerűen inkorrekt gyártó, semmit nem közöl a termékeiről (ez a titkolózás meg azt sejteti, hogy rejtegetni valójuk van), nincs rájuk support (egyszerű infós program nincs hozzájuk, népszerű SSD info toolok meg általában nem ismerik fel a meghajtóikat). Tapasztalat sincs sok az SSD-ikkel, ami kevés az itteni topikokban előjött, az is csak problémákról számol be, nem valami pozitív az összkép. Annyival meg nem olcsóbbak a konkurenciánál, hogy mindezt megérje bevállalni. Inkább akkor rá kell áldozni azt a +1-2 ezer forintot, és venni valami népszerűbb gyártó modelljét, amivel sok pozitív tapasztalat van.

    SanDisket max. csak akkor vennék, ha nagyon szűkös keretből kéne retró gépet bővítenem (ilyen P3 szintűt, vagy annál is régebbit), vagy valami spéci home szerverbe bootolásra kéne, és mindegy lenne, ha Kingfast szintű hulladék, csak ne HDD daráljon benne irdatlan lassúságot okozva.

Új hozzászólás Aktív témák