Új hozzászólás Aktív témák

  • Tommmysun

    senior tag

    válasz menledge #17106 üzenetére

    Sziasztok én azt szeretném kérdezni, hogy a Kingfast 16GB m-SATA II 2.5" jó választás lenne egy vállalati szerverbe?

    Na jó a viccet félre téve :), szerintem ha már az ADATA SP900-ason gondolkodsz, akkor minimális, pár száz forintos különbözettel már az SX900-ast is simán megveheted, ami mindenképpen jobb választás még az EVO-val szemben is.

    Eddigi - igen rövid - saját tapasztalatom, az SX900-ról: végre tegnap sikerült megvenni, ez is már a 7mm-es újabb széria, Win8.1 telepítés előtt feltoltam rá a legújabb drivert (figyelem van egy elég új márciusi 5.2.5.-ös). BIOS-t beállítottam, minden tuning levéve, meghajtók lecsatolva, Win8.1 pikk-pakk felcsúszott (na jó nem pikk-pakk, de ez a baromi lassú USB kulcsnak volt köszönhető). Teszteket lefuttattam, minden ok (sebesség, Trim, AHCI, Alignálás, stb.).
    Jelentem eddig hasít a rendszer, elégedett vagyok a dologgal, igaz még nincs sok tapasztalat, mert így is hajnal fél négyig nyúztam a dolgokat :D.

    Szerk.:

    Zsolto: Nem azt mondom, hogy rossz döntés a nagyobb SSD (persze ha ki tudod használni a nagyobb tárterületet), de azért egyelőre a ~128-as és a ~256-os SSD-k árában nem csak pár ezer a különbség. Menledge kerete kb 20-22E a kommentje alapján, 40E alatt meg ritkán találsz 256-os SSD-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák