Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
válasz Gubek-Einste #83875 üzenetére
Most kb. egy TL-WR741N két antennás van a régi nethez, de a két szint között nem megy át a jel. Gondolom ezért ajánlotta az Inviteles szerelő a 3 antennásat.
Ez egy kétszintes családi ház, elég sok fallal (mondjuk kb 2 átlagosan). Ráadásul régi építésű, úgyhogy anyag is van benne (szerintem vastag tégla). Nem nekem lesz, hanem anyósomnak.Szerintem nem lesz rákötve sok eszköz, ezért talán nem kell erős processzor bele. Ráadásul nem nekem lesz, ezért keresek valami ár/értékben elfogadható ajánlatot. Persze, ha veszek 15k-ért egyet ami nem működik az rosszabb, mintha 20-ért veszek egyet, ami erős.
A szomszéd házba esetleg hogyan érdemes átvinni a wifi-t? Van pár extenderem is itthon pl. egy tplink re200 (v.2.1)-es is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest