Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • I'am Dony

    őstag

    Hát kicsit elvesztem a routerek között. Bújom egy ideje a topikot és egyre nehezebb a választás. Átnéztem az összefoglalót is az ott lévő 13 db.-ot. Inkább leírom mit szeretnék, mert Asus és TpLink esetén is láttam pro és kontra érveket még az ajánlottak között is. Szóval röviden az igények és a környezet.

    -Tégla építésű többlakásos ház.
    -Vannak csak az n szabványt támogató eszközök, de vannak ac-t is tudók. (Így ugye 2.4 és 5 GHz is)
    -Nagy távolságok nincsenek két szobáról van mindössze szó.
    - Digi 500 Net. csomag 500 / 200 Mbit/s reklám szerint és a garantált az: 200 / 50 Mbit/s

    Amit szeretnék:

    Olyan wifi routert amivel a 2.4 és az 5 GHz-en működő eszközöket egy időben tudom használni, 1 laptop, 3 telefon, házimozi erősítő - online zene stream akadás mentesen és ezek mellett torr. a laptopon. Nem szívesen mókolnék egyedi szoftverekkel, így egy kibontom/beüzemelem típust szeretnék, stabil, megbízható eszköz formájában. Asust preferálnám, bár arról is írtak véleményt hogy melegszik az egyik nagyobb típusa, másoknak meg semmi baja vele. Az Archer c5 c7-ről jókat írtatok. A D-Linket nem javasoltátok itt uh. azt kihagyom.

    Számomra melyik a jó választás? Árat nem írok, mert nem az fog dönteni csak jól működjön hosszútávon és időtálló legyen, ne kelljen cserélni pl. 2 év múlva. Köszönöm, ha segítetek :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák