Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz BBéci #26966 üzenetére

    Te már tényleg csak egy lépésre vagy, ritka.
    Neked szerintem már csak az lenne hátra, hogy tényleg készen legyen a szoba, hogy egy lapszabászaton méretre szabott üveges ajtókat készíttess a könyvespolcra, hogy ne legyen ilyen lomos.
    Úgy leszabatni az ajtóméreteket, hogy azt a sort kihagyni középen és nyitott könyvespolcnak meghagyni, amiben most a projektor van és abba tenni az egyforma kötésű sorozatokat. Így az ajtókat bezárva ízléses dísze lehetne a könyves szekrény a nappalinak, ami igazából a könyvek száma miatt könyvtárszoba stílusban mutat, de a kanapé abszolút elfér egy könyvtárszoba stílusába, szóval egyben van.
    Ebben a stílusban, ha sok könyv nyitott polcokkal, akkor vagy színben passzoló kötést rendelve a könyvekhez (bútorárakhoz képest filléres megoldás, csak munkás összeírni a címeket és a borító méreteket), vagy minden könyv marad tarka, de akkor keskenyebb felületen a fal síkjába süllyesztve, hogy valami tarka „kép” legyen a falon a könyvek összessége. Minden más megoldás nagyon lomos a könyvek miatt. Ajtókkal lenne az igazi valami picit füstösebb üveggel, ami ápol és eltakar.
    Tényleg célegyenesben vagy. Nem semmi :R

Új hozzászólás Aktív témák