Új hozzászólás Aktív témák

  • guftabi96

    addikt

    válasz LonGleY #27803 üzenetére

    1.Azt hiszem egy értelmes kérdést tettem fel.
    Nálam az ingyenes azt jelenti, hogy lifetime ingyenes, letöltöm és használom ameddig akarom.
    A vegas nem ilyen.

    2. Mint írtam, nem MM-re van szükségem, számomra ez egy katyvasz, nem szeretem, le is töröltem. (nálam nem is volt túl stabil)
    Másrészt egy kis videó miatt, nem fogok youtube videókat böngészni, hogy akkor most mit hogy kell, hanem amikor van időm, akkor leülök és csinálom.

    Másrészt, meg én normálisan írtam neked..., de azt is leírtam, hogy legyen Magyar nyelvű, de ezt úgy látom továbbra sem érted. Tudok valamennyire angolul, de az ilyen szakszavakat nem ismerem.
    Nem értem miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Írtam, hogy mire van szükségem, és nem értem, hogy mit nem lehet azon érteni, hogy nekem nem vegas kell, hanem egy egyszerű, MAGYAR nyelvű, lifetime ingyenes videó szerkesztő program, ami tökéletesen fut 64bites Win8-on. Ennyi lett volna a kérésem.
    De inkább keresek egyet, mert van egy olyan sejtésem, hogy nem fogok választ kapni.

    Ezért nem szeretem ezt az oldalt. Amikor írom, hogy mi kell mindig az van, hogy inkább ezt, igaz, hogy kétszer annyiba kerül, mint amennyit mondtál, de sokkal jobb.... Azért ha lehet csak én gazdálkodjak már a pénztárcámmal, ne egy idegen...

    #KeepFightingMichael

Új hozzászólás Aktív témák