Új hozzászólás Aktív témák

  • Mitya2010

    csendes tag

    Sziasztok!
    Noti vásárlás előtt állok, azonban elbizonytalanodtam a márkát illetően. Jelenleg Dell-t használok, azonban 11 éves, megérett a cserére. Egy winchester cserével abszolválta ezt a csekély időt, így kedvezőek a tapasztalatok a márkával kapcsolatban, azonban a mostani kínálatuk nem tűnik túl erősnek az olcsóbb ársávban. A 3510-es sorozat nekem nagyon műanyagnak tűnik, esetleg az 5402-es sorozatból lehet találni pár darabot 300e alatt, ami kicsit minőségibbnek tűnik.
    A jó ár-érték miatt szóba került az Asus Vivobook S433-as széria, de sok rosszat olvastam róluk (alaplaphibák, rosszul tervezett hűtés stb.), így nem biztos, hogy befutó lesz.
    Mivel Iphone-al kedvezőek a tapasztalatok, esélyes az alap MacBook Air is.
    A Dell 5402, Asus VivoBook, MacBook tróból melyik lehet a legjobb döntés? Mivel otthoni "hobby" felhasználásra (net, youtube stb.) kell a gép, néha munkára (word, excel), csilliárdokat nem szeretnék költeni a projektre, de azért fontos lenne a minőségi kivitel, hosszú élettartam és hogy ne hulljon ki a hajam a sok hardveres és szoftveres hibától. Esetleg érdemes más szériákat néni? Pl. HP Legionok?
    Köszi a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák