Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz lrigo #102682 üzenetére
Drága gépet nem vennék ilyesmire.
Ha dell akkor 6520/6530, ott nem emlékszem most hirtelen van-e num billzet. HP-ból 8560p/8570p. Mindenképp 1600-os panel ajánlott, vagy felette. Laptopsystemnél biztos akad valami._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
xtremez
aktív tag
Üdv!
Ismerős szeretne egy gépet venni és szeretnék tanácsot kérni. Már párat néztünk, de itt hátha jobbat mond valaki.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 héten belül(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
170e max(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Alap szerkesztés,netezés,filmezés és játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Új játékokat jó lenne ha futtatná alacsony vagy közepes részletességgel élvezető módon (30 fps körül legalább) Természetesen ha FullHD kijelző volna akkor a felbontást lejjebb véve.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6" FullHD matt lenne a legjobb. IPS gondolom kiesik ilyen ár kategóriánál.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Ritkán, főleg otthoni használat(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem kell. Win 7 vagy 10 lesz rajta(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
1 Tb HDD memória jó lenne 8 GB, optikai legyen(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs. HDMI és USB mindenen van ma már lehetőleg.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak újElőre is köszönöm! Ha esetleg kicsivel többért lenne pár gép ajánlat azt is megköszönném, de jó lenne 170ezer körül( plusz 10e max)
[ Szerkesztve ]
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem egy ultrabook-ot, Lenovo Yoga 2 13 , valakinek van tapasztalata ezzel a géppel? Nagy visszaesés teljesítményben, hogy még csak a 4. generációs intel cpu-val szerelik? Azért kérdezem mert hosszabb távra tervezek ultrabook-ot vásárolni, ezt a típust szemeltem ki csak a 8GB rammal szerelt változatot. Más gépet ilyen árban nem találtam.
Előre is köszönöm a segítségetek!// -
-
QwErTy42
addikt
Szia,
Nem véletlenül...
Nem fogjuk az áldásunkat mondani erre vagy bármely más Lenovora mostanság, ha ezért jöttél, akkor nem tudunk segíteni.
Ha mégis nyitott lennél az építő jellegű tanácsokra, akkor kérlek töltsd ki az összefoglalót....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
#hpq
aktív tag
válasz QwErTy42 #102707 üzenetére
Szia,
(1) Mostanában vásárolnék, legkésőbb decemberben
(2) Nagyjából 300 ezeret szánnék a gépre (+ - 10 ezer) természetesen nem probléma.
(3) Általás felhasználásról lenne szó. (Irodai felhasználás, internetezés stb.)
(4) Játék előfordulhat (Diablo3, lol) de ultrabook esetében ez abszolút nem szempont.
(5) kijelző mérete 13, IPS (ha lehetséges akkor érintő de, ez se baj ha hiányzik).
(6) azért hordoznám a gépet elég sokat, minden képen ultrabook-ot szeretnék.
(7) Windows
(8) 256-os SSD
(9) Nincsen speciális igényem mert ebben az árban szerintem, lehet még így is sokat kérek.
(10) Csak is új gép jöhet szóba.Amit még kiszemeltem az az Asus ux305.
Mi a baj mostanában a Lenovo gépekkel? Minden tanácsot köszönettel fogadok.// -
-
csibabu
tag
Üdv! Nem ajánljátok a lenovo laptopot? Most gondolkodtam hogy a telekomnál tudnám megvenni 126 000 ft körül. Egy lenovo g50-80 i3 ról van szó, 4 giga ram 500 gb hdd
iPhone 14 Pro
-
premete
veterán
Nagy visszaesés teljesítményben, hogy még csak a 4. generációs intel cpu-val szerelik?
Igen, elég nagy visszaesés egy Sandy vagy Ivyhez képest.
Persze, a garanciája is olyan, hogy elromlik, és 3 hónap után kapsz egy csereutalványt.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
QwErTy42
addikt
A konzumer (értsd nem üzleti) laptopjaik nem éppen kiemelkedőek minőség terén de ami ennél is csapnivalóbb, az a "garanciájuk" illetve, ami mögötte van "szervizszolgáltatás".
Játék felejtős ultrabook kategóriában.
Az Asus még mindig jobb választás lenne, mint amit kiszemeltél.
Ha valóban egy hordozásra kitalált, masszív, megbízható valamit keresel, akkor ez az S904 SSD bővítéssel még éppen beleférhet a keretbe. Majd minden téren körberöhögi az előbbi kettőt.
Pro:
- cserélhető 6! cellás akksi, (nem csak a szervizben tudják cserélni, mint a másik két gépnél)
- kivehető optikai meghajtó (plusz akksinak vagy háttértárnak hely),
- dokkolható,
- könnyen szerelhető, bővíthető (memória bővítés egy csavar oldásával megoldható)
- amíg a gyári két éves gari tart, bármikor bővítheted +3 évvel (5 évre) a garanciát[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
jingli
csendes tag
Sziasztok!
Zeneszerkesztésre szeretnék venni egy gépet,max 200 ezerért.Két gépet találtam,ami szerintem jó lehet.Szerintetek melyik a jobb?
ASUS X550JX, ASUS K501? Előbbinek ha jól tudom,jobb a procija.
A vásárlás mostanában lenne esedékes,játékra is néha jó lenne,mint pl GTA V.
De fő szempont a nagy teljesítmény zeneszerkesztéshez,sok hangszerrel. -
QwErTy42
addikt
Vagy keress rá google-on a "lenovo garancia; lenovo szerviz; telemax; TMX" kulcsszavakra, továbbá vannak tanulságos történetek a tékozló homáron is.
[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
donatel
tag
Az Asus laptopoknak milyen a szervize? Jobb mint a Lenovo szervíz?
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
A következő paraméterekkel keresek lapost, szeretném a segítségetek kérni.
(1) Most
(2) max. 130K
(3) általános és játék
(4) Dota2, olyan felbontáson amit a lapos bír.
(5) 15,6
(6) Ritkábban, nem lényeges szempont
(7) Nem muszáj.
(8) Elég az 500 giga, ramnál jó lenne 8 giga
(9) nincs
(10) használt is lehetÜdv!
-
jingli
csendes tag
válasz x_o_n #102715 üzenetére
Hangkártya van,nem kezdő zenész vagyok,csak a laptop kiválasztása jelent gondot most Tehát először a megfelelő típusra lenne szükségem,amire most 200 ezret tudok szánni,az ssd,és a ram bővítése pedig majd a későbbiekben.
A ASUS X550JX,illetve az ASUS K501-ről mi a véleményed?[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz jingli #102724 üzenetére
Szerintem ha nem ragaszkodsz a 950m hez itt tuti ajánlanak ennyiért jobb alternativát,de ha játszol is néha és ezért a 950 es nvidia akkor szerintem ebben az árban elég jónak tünnek,zeneszerkesztéshez jók,bár egy i7 némelyik programnál jól jön az más kérdés hogy bár multimedia-gamer hybridnek irják,szerintem a hütése nem a legjobb játék célra...
-
wheights
csendes tag
Sziasztok!
Egyáltalán nem értek az informatikához, teljesen hozzánemértőként lenne egy kérdésem. Az üzleti gépeknél, amikben nincs optikai meghajtó, azoknál hogyan lehet lemezről telepíteni bármit?
Előre is köszönöm a segítséget
r l c f
-
wheights
csendes tag
-
ITjunior
tag
válasz wheights #102731 üzenetére
Attól függ, hogy van-e rajta gyárilag win vagy linux telepítés. Ha van, akkor "semmi" dolgod vele. Ha nincs, akkor OP rendszert kell telepítened. Utána jöhetnek a driverek a gyártó(k) oldaláról. Ha ennyire nem értesz hozzá, és még nincs meg a gép, de szeretnél venni, akkor "töltsd ki az összefogalót"
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
wheights
csendes tag
válasz ITjunior #102732 üzenetére
Köszönöm, értem.
A kommentek és tesztek alapján már sikerült választanom, azzal nincs gond. Csak azzal, hogy megveszem, hazaviszem, és még nem üzemkész. Win7 van rajta gyárilag, és ahogy írtad, csak () a drivereket kell majd telepítenem a gyártó oldaláról. Ezt hogyan kell?r l c f
-
Bkrisz9
őstag
válasz wheights #102733 üzenetére
Gyártó oldala-> adott hardver megkeres-> legfrissebb az op rendszer verziójához való verziót letölt-> szokásos next,next,next telepítés (a legtöbb esetben)
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
mr.krasi
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy új laptopra, ami visz pár éves játékokat (LoL, CS:GO stb..) akadás nélkül.
Az ár 100 +- 30 ezer forint lenne. Tudtok esetleg ajánlani valamit? -
ModliH
tag
Üdv!
Nemrég érdeklődtem Surface pro 3 témában, azóta rájöttem hogy lehet hogy leginkább két szék között a földre kategória, úgyhogy érdeklődnék hogy mi ajánlott gép van ilyesmi paraméterekkel?
- <1.5 kg, de minél könnyebb, és vékonyabb ha lehet. Minél kisebb töltő jó lenne ha nm bír ki egy napot.
- ~250k (+/-20k)
- lehet használt vagy új is
- normális panel legyen, és lehetőleg fhd vagy kisebb felbontás.
- minden nap cipelem úgyhogy lehetőleg ne essen szét 2 hónap alatt.
- alap programozásra, szövegszerkesztésre, és ritkán hobby szintű videóvágásra, minimális, Hearthstone szintű játékra lesz használva (egy Sony Vegas fusson el rajta ha döcögve is). Ebből adódóan felmerül a kérdés hogy érdemes-e Core M-es gépet venni, vagy inkább várjak még a következő szériára? (vagy vegyek egy sima U-s Ivy-t).
- op rendszer lényegtelen, debian+win10 fog futni rajta, ezért külön pénzt lehetőleg ne adjak ki (kapok ingyen win-t via dreamspark).
- szigorúan SSD, lehetőleg 256-os, de kezdetnek egy 128-as is megteszi, max majd később cserélem.
- billentyűzet háttérvilágítás lehtőleg
Létezik ilyen alternatíva ilyen áron vagy valamiből engedjek/valahogy tornázzam fel a keretet? -
pezo00
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a 3 laptop közül melyik érné meg a legjobban. Páromnak kellene teljesen átlagos felhasználásra youtube tanulás(office) ennyi.
Ezekről lenne szó:
Vagy esetleg van jobb ajánlat ezektől?
Szerk.: Ja és szerintem vennék majd bele a HDD mellé egy SSD-t ez megoldható ezeknél?
Köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Macbook Air 2015 13.3!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest