Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdanii13
tag
Srácok amit az előbb linkeltem arról tudnátok pár szót szólni? Mert már harmadszor teszem ki, de mindig elkerüli a figyelmet
-
rdanii13
tag
válasz Khelben #102502 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Nem sürgős annyira, de még idén.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 140-150000.
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.) Netezés (youtube, facebook, hírek stb), filmezés (akár tv-re kötve 720p 1080p)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Maximum régebbi játékok (cod2 cod4 ilyesmik), de kétlem.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,4 vagy 17,3 FullHD nem kell. Fényes vagy matt mindegy.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Évente max 2-3x
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Nem kell.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Tárhely mindegy 120 giga is elég lenne, 4Gb ram vagy több
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak új, és csak MediaMarkt/Euronics/Tescoba kapható gépek jöhetnek szóba, mert részletre szeretnék venni szüleim a gépet. -
Khelben
nagyúr
válasz rdanii13 #102503 üzenetére
Fujitsu A514, Dell 5558, HP Probook 455. A Fujitsu strapabíró, de csak integrált vga-ja van, viszont 140-ért ssd-set kapsz. A HP is strapabíró, vga is van benne, de az AMD platform miatt annyira nem jó. A Dell nem annyira strapabíró, de abban van a legerősebb vga és 3 év garanciát adnak rá.
[ Szerkesztve ]
-
laca500
aktív tag
Sziasztok.
Lehet láma a kérdés, de azért megkérdezem.
Létezik olyan noti amelyiknek a HDMI csatlakozója befelé is fogadja a jeleket?
Szóval a notira szeretnék egy stb-ot rákötni a műholdas adások megjelenítéséhez.
USB-s átalakítót néztem már, de az csak analóg, gagyi képminőséget produkál.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
kulerr
őstag
válasz premete #102498 üzenetére
(#102487) Khelben köszönöm!
A fényes kijelző nem zavarja. Egyébként ha kijelzőtől eltekintünk ajánlható kategória a 401-es is?Köszönöm megnézem. A méret számít persze, de lényeg inkább hogy ne kellejen azért mindjárt szervízbe küldözgetni 6 hónap után.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
Sziasztok!
Ezek alapján az alább lévő két példány közül melyiket választanátok? Nem is a feature-ök(azt látom), inkább a minőség, buktatók tekintetében.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Most
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Max 120 ezer
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Csak netezés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem lesz hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Semmi
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
8 vagy 4 Giga RAM, a többi mindegy
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új -
adika4444
addikt
Asusnak hűtése is gyengusz, legalább is itt azt mondják, nekem 2011-es X54H most is kiválóan megy. Bár akkoriban még tartósabbra kreálták az infós cuccokat szal ez nem jelent semmit. Szerintem is Fuji A514, A544 megy rokonságban nagyon jó gép, A514 is sztem olyasmi...
üdv, adika4444
-
Henry1990
tag
Hello!
Egy dell xps l702x-em sajnos nemrég tönkrement, és keresem az utódját.
Ami fontos szempont volna, hogy 2 HDD slot legyen benne, proci sinte mindegy, mert nem játszani, vagy dolgozni kell, ergo egy i3 tökéletesen elég lenne. 15,6" vagy nagyobb, Ami viszont lényeges volna az a HD felbontás, és egy jó hangrendszer. Filmnézésre kell a gép leginkább, de nem akarok hangszórókat is vele cipelni„A sikert legtöbbször azok érik el, akik nem tudják, hogy a kudarc elkerülhetetlen.”
-
laca500
aktív tag
válasz adika4444 #102510 üzenetére
Köszi.
Sajna én se tudok ilyen notebook-ról, de gondoltam hátha még is akad valami.
USB-s Tv-tuner kártyára írtam, hogy létezik de elég gyenge a képminősége. Csak analógban lehet vele tv-ni. Szóval nem az igazi, de ha más nem lesz, akkor ez marad.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
LKorneol
csendes tag
sziasztok,
elsőnek szeretném leszögezni, hogy nem hasonló, árban más márkában jobbat keresek, hanem véleményt szeretnék kérni erről:
http://www.laptop.hu/lenovo-z51-70-black-80k600hkhv-fd-2y-8gb
azt szeretném kérdezni, hogy miléyen negatív tulajdonságokról tudtok ezzel a géppel kapcsolatban? probáltam keresni teszteket, ezekkel a specifikációkkal amivel meg van áldva ez a gép nem igazán találtam túl sok elírást, illetve mindenhol a 4gb-os verzióról találok beszámolót a videókari esetében.
90% hogy ezt veszem meg mivel, egy ismerősöm elakarja adni. 170ért kapom meg ha megveszem, a gép 1 hete még a bolt polcán volt - mielött még jönnének a gondolatok biztos lopott stb.: összetörött tegnap az autója.
-
Khelben
nagyúr
válasz LKorneol #102521 üzenetére
Ha nem riaszt el a gagyi műanyag ház, a hulladék TN panel, az alultervezett hűtés, az AMD kártya várható driver problémái és a nem működő garancia, akkor tényleg nem tudunk mit mondani, vedd meg nyugodtan. Az ismerősöd aznap este biztos leissza magát örömében, hogy végre megszabadult ettől a géptől. Te meg sírva fogsz fakadni, ha véletlenül kézbe fogsz egy Asus K501-et, hogy ugyanennyiért mennyivel jobb gépet vehettél volna újonnan.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Melyik fujitsu hasonló kategóriájú mint a Hp Probook 450 v. a Dell 5558?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Kitöltöttem a kérdőívet, de igazából 2 típus közül akarok választani.
1. Mai napon
2. Csak Lenovo (Flex 2 vagy Yoga 3)
3. Irodai munka, játék, multimédia
4. FPS, natív felbontáson
5. Kijelzők adottak
6. Napi szinten lesz hordozva
7. Win 8, Win 10
8. Lehetőleg SSDMind a kettő új. Csaknem tudom melyiket a kettő közül.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
LacHUNt3r
tag
Sziasztok, két konkrét laptopról kérdeznék - szerintetek melyik ajánlatosabb (dizájn tervezésre)?
Asus N751JX T7119D
Acer Aspire V Nitro VN7-791G-52S8
Köszönöm!
-
Khelben
nagyúr
válasz LacHUNt3r #102533 üzenetére
Játékra jó lesz az N751, munkára nem annyira, de ha ennyi pénz van rá, akkor ennyiből az jön ki.
Esetleg nézd meg a G771-et, belül ugyanaz, csak a design más és ebben erősebb a vga. Igaz, az általad nézett N751-ben van ssd meg 8 gb ram, de ssd-t meg ramot lehet utólag is venni, vga-t meg nem lehet cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Ez is egy fétisfajta, tegnap kontaktoltam a szervizes részleggel: most csak 2 olyan eset van amikor a Lenovo konkrétan azt hazudta visszaküldte a kiskernek a gépet csak hadd húzzák még az időt (HDD csere 2 hónap+) és hát nyilván szállítólevél másolat az már nincs nekik róla a gép sehol.
Hajrá Lenovo én is csak azt vennék
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Kasu80
csendes tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Pár hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
250.000 Max
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Iskola, némi játék, programozás,
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
LoL, WoT, esetleg újabb játékok, nem kell full részletesség.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
1980x1080, IPS ha belefér. 15" vagy 17"
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem nagyon hordozom.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Semmi
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
RAM: Elég a 4GB, ha házilag lehet bővíteni. Optikai meghajtó nem kell, viszont van SATA3 SSD amit be szeretnék rakni a HDD mellé.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Billentyűzet világítás jó lenne.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Inkább új gépet szeretnék.Amiket nézegettem:
MSI GP60 2PF-662XHU
MSI GP70 2PE-260HU
ASUS N550JX-CN028D
Acer Aspire V Nitro VN7-791G-555U
ASUS GL552JX-CN277D -
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Suliba kéne egyszerű, viszont minőségi gép, tehát csak HP és TP jöhet szóba, esetleg Dell
Mindenképpen használtan szeretnék (bár az árkategória kizárja az új gépet ), főleg innen HA-ról, de ez nem kitétel
Kicsi legyen: tehát subnotiban gondolkozom (a 12" az ideális)
Árkategória: 25-30k, esetleg kicsit lehet a 30k fölé menni.
Akksi min ~30 perc
Töltő legyen hozzá, gyári töltő a preferált, de egyébként mindegy
Ha nincs HDD akkor 2,5" legyen, vagy járjon hozzá OptiBayAmiket láttam:
TP X61
2530p
2510pKöszi!
Bakker, most vettem észre hogy ebben a topikban is van "kérdőív" a hsz-ekhez , tehát:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Következő 1-2 hét
(2) A gépre szánt összeg forintban? kb 30000
(3) Felhasználás? iskola; programozás; fotószerkesztés (nagyon alap szinten);(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Subnoti méret, tehát 11-12" Matt előnyben, technológia mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem nagyon, ha pedig igen, akkor inverterről tölteném.
(7) Operációs rendszer? Dualboot Linux és Win7 vagy Win8.1
(8) Tárhely mérete és típusa, memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
2GB ram vagy több Ha nincs HDD akkor 2,5" legyen, vagy járjon hozzá OptiBay, ha pedig van akkor 80 gb vagy több
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Trackpoint előny
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) CSAK HASZNÁLT[ Szerkesztve ]
-
radgyulaba
tag
Sziasztok,a feleslegemnek vennék 1 leptopot.. (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?,1 honapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)110-130ezer.
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)netezés,filmnézés,facebook játékok,solitaire.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?nem.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?mindegy.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?talán 1 évben 4x5x.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)majd én rá pakolom.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?HDD,ram.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)webkamera az kell.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak új.Én ezt néztem ki ; http://www.cel.ro/laptop-laptopuri/laptop-hp-250-g4-i3_4005u-1tb-4gb-amd-r5m330-2gb-dvdrw-l/?utm_source=news&utm_medium=news&utm_campaign=425[ Szerkesztve ]
Ford Mondeo 1995
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Macbook Air 2015 13.3!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest