Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
Nekem volt ilyen monitorom, sőt nemrég adtam el egy 34 colos későbbi változatát. Nekem nagyon tetszett, a 21:9 tényleg jól tud jönni bizonyos játékoknál. A képe szép ebben a kategóriában, de nem vagyok szakértő és nem ismerem az alternatíváit. Ha elég az 1080p és vágysz a széles vászonra akkor ajánlani tudom.
Viszont nem minden játék támogatja natívan, van ahol az arányt támogatja de a HUD az 16:9-re van szabva, van nagyon kevés olyan játék is, főleg kompetitív amelyek nem is supportolják a 21:9-es képarányt. Ennek mindenképp nézz utána ha ezek zavarnának. Persze van hozzá program, de folyton mókolni nem mindenki szeret.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- World of Tanks - MMO
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Posta, csomagküldés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest