Új hozzászólás Aktív témák

  • NorbixD

    tag

    Helló, melyik monitort éri meg megvenni 30-35K között, főleg munkára és internetezésre lesz használva (nem nekem lesz). Kikötés volna a FHD felbontás és az IPS panel és legyen legalább 22-24 hüvelyk, köszi.

    Más:
    Sajnos vissza kellett vinnem az AOC q2781pq monitorom mivel a HD4000es graf kártyám nem tudta kihajtani WQHD felbontásban.
    Egyik haveromhoz elvittem ott próbálgattuk és végül megállapítottuk, hogy WQHD felbontásban a 60Hz,59Hz,58Hz viszi alacsonyabbal nem boldogul (magasabbal se próbáltuk). Ezután otthon tovább játszadoztam a felbontással és kb. azt tudom mondani hogy 58Hz alatt semelyik felbontásban nem akart elindulni (ha jól emlékszem). Végül a 2456x1440 58Hz felbontás volt az amit el tudtam érni vele (értsd mind a laptopom mind a monitor támogatta), ettől magasabb felbontáson vissza kellett vennem a képfrissítési gyakoriságot ezt pedig már nem kajálta meg a monitor. Így is fantasztikus volt, de végül úgy döntöttem hogy visszaviszem.

    A monitorról csak jót tudok mondani (leszámítva hogy nem támogatta azt a képfrissítést amire szükségem lett volna), fájó szívvel vittem vissza. Gyönyörű képe volt, legjobban a talpától és az ebből adódó könnyű felborulástól tartottam, utóbb kiderült ez teljesen alaptalon volt. A monitort abszolút stabilnak éreztem és igazán könnyű volt beleszeretni ebbe és a vékony dizájnba (a talp egyébként fém). Csak ajánlani tudom.

Új hozzászólás Aktív témák