Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutymorg
tag
Sziasztok!
Mily meglepő egy kis segítségre lenne szükségem.
U2310-re nem biztos, hogy összejön a keret, így néznem kell olcsóbb megjelenítőt
Melyiket érdemesebb megvenni:
- Samsung 21.5" EX2220 5ms LED
- Benq G2222HDL
- Benq V2220
Vagy ebben az árkategóriában mit ajánlotok.
Köszi! -
jegenye77
addikt
válasz Topanka #5751 üzenetére
Megérkezett a monitor!
Nem bírtam ki és kibontottam itt a munkahelyemen,de nem dugom rá az itteni őskövületre.
A külsejéről tudom írni,hogy nagyon szép és igényes darab.Nem az a nyeglő-csukló műanyagból készült mint az előző monitorom./Samsung T240/
Már alig várom,hogy hazaérjek és lássam működés közben./COD BO/Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Pagi79
tag
Hol lehet majd 49K-ért kapni az LG IPS-t? Ipont néztem, de ott drágább mint a Dell az Oázisnál.. csak mert engem is érdekelne a dolog, mert ma majdnem megrendeltem a Dell-t
-
addikt
De ez nem lehet igaz... nem csak az iponon volt annyi. Árgép első 5-6 találata mind 51k körül volt vagy alatta, és ha most megnézem mind felcsúszott. De miért? Egyszerre ennyi boltban felvitték az árát?
Viszont az IPS236V még mindig jó árban van. Kíváncsi leszek, meddig...[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
Tegnap este még 49K volt, ma 58K. Jól járt aki tegnap rendelt, ők még 49K-ért kapják elvileg.
-
addikt
válasz [CS]Blade2 #5760 üzenetére
Ilyen nincs! Aztán meg amikor eljutok oda, hogy meg tudom venni, már drága lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
A legvalószinübb egyébként, hogy kikerült egy mondjuk bontott, vagy sérült az egyik nagykerben olcsóbban a listába, és azt "rántották be" a boltok automatikusan. Ez a legtöbbször igy történik amikor egy napig valami hirtelen "féláron" lesz. Ilyen összeesküvés nincsen amit te gondolsz, ez "fénymarhaság"
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
apuc
őstag
válasz Nyugdíjas #5764 üzenetére
fénymarhaság..LOL
Arra gondoltam hogy amikor az a nagyker ahonnan az ominózus kiskerek veszik érzékelik a hirtelen kereslet növekedést amit nem tudnak kielégíteni megfelelő mennyiségű monitorral akkor ráemelnek a népszerű moncsi árára..aki annyiért is elviszi tiszta hasznot hoz, ráadásul kezelhető mértékű lesz az igény is..
-
Topanka
aktív tag
válasz old_artist #5753 üzenetére
Nálad az LG vs DELL hogy áll???
Vélemény? -
jegenye77
addikt
válasz Topanka #5769 üzenetére
Kisebb nehézségek árán de sikerült beüzemelnem a kalibrációval.
Azt kell mondjam hogy ámulok bámulok.
A T240 után ez ez valami csoda,hogy milyen színek vannak rajta.Nagyon bejön.
Cod-ot próbáltam vele és semmi baj nem volt. Válaszidő is rendben volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.Nem tudom az LG milyen lehet de ez tuti jó!
Őrülök hogy leváltottam a TN+Filmet.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Topanka #5775 üzenetére
Én bénáztam.
Kalibráltatva kértem és nem vágtam hogy mit kell csinálni de sikerült.
Tényleg jó választás ez a monitor,főleg ennyi pénzért.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
varmi2
nagyúr
sziasztok!
szerintetek meik monitort érdemesebb megvenni: BENQ LCD 23" V2320H vagy LG W2361V-PF 23"
melyik a jobb monitor?[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
< CyberBob >
őstag
Üdv.!
Érdeklődnék mikorra várható a Dell (U2311h) vs. Lg (IPS231P-BN) írásod?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
old_artist
addikt
válasz < CyberBob > #5781 üzenetére
Üdv!
A hétvégén mindenképpen szakítok rá időt, hogy összevessem a két monitort!
-
< CyberBob >
őstag
válasz old_artist #5782 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, már nagyon várom különösen a válaszidő eltérésre lennék kíváncsi.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
apuc
őstag
válasz Nyugdíjas #5779 üzenetére
Természetesen nincs különbség ha monitorba bemenő digitális jel ugyanaz.
Tényleg ugyanaz lesz a kép ha bármilyen laptopról vagy PC-ről kapja a monitor a jelet, vagy a különbség elhanyagolható annyira hogy elegendő az eladó gépéhez kalibráltatnia akár az üzletben egy átlag usernek?
Vagy a legtutibb ha beviszi a notiját.. -
apuc
őstag
-
addikt
válasz old_artist #5782 üzenetére
Arra nagyon kíváncsi leszek.
-
kutymorg
tag
Én is tudom, de +20-25eFt a különbség és sajna nem biztos, hogy összejön a különbözet mostanában. elsődleges cél egy 37-42" TV(feltéve, ha találok megfelelő hitelkonstukciót), "B" terv Dell, de lehet, hogy csak pár hónap mire belefér a költségvetésbe. :S... így nézek "C" tervet...
-
kutymorg
tag
Én is tudom, de +20-25eFt a különbség és sajna nem biztos, hogy összejön a különbözet mostanában. elsődleges cél egy 37-42" TV(feltéve, ha találok megfelelő hitelkonstukciót), "B" terv Dell, de lehet, hogy csak pár hónap mire belefér a költségvetésbe. :S... így nézek "C" tervet... :S
-
jegenye77
addikt
válasz jegenye77 #5776 üzenetére
Hogy döntöttél?Megrendeled a Dell-t?
Tegnap nem tudtam sokáig élvezni az új monitort,mert Real meccs volt és azt kötelező nézni./nyertek is !Ja és köszönet az Oázisnak és munkatársaiknak!
[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Rekro
aktív tag
Na nekem is megjött a "kalibrált" dell U2311h.(köszönet a gyors és korrekt munkáért/és segítségért/ old_artist-nak és a MonitorGurunak)
Csináltam néhány összehasonlítást a régi 2233bw samsunggal és tényleg nagyon nagy különbségek vannak (mindkettőre kiraktam ugyanazokat a fényképeket és a színek tényleg klasszisokkal jobbak a dell monitoron)
Játékok terén eddig a Crysis 2-t és a Dragon Age 2-t próbáltam ki azokkal is minden rendben volt.
Köszi mégegyszer azoknak akik ezt a monitort javasolták jó választás volt
-
Topanka
aktív tag
válasz jegenye77 #5790 üzenetére
Sztem ez nekem szólt.
Jelenleg úgy vagyok vele, hogy jövő héten megrendelem a DELL-t
De ha hétvégén közben old_artist kihoz valami szenzációsat az LG javára, még összezavarhat.
Ha jól értem a kalibrálási mizériát, itthon alkalmassá kell tenni a vga-val való szinkronizálást?
Vagy kérhetem úgy, hogy kalibrálják egy GTX 580 ASUS-hoz? -
jegenye77
addikt
válasz Topanka #5793 üzenetére
Igen neked.
Nincs semmi gond a kalibrálással.Mindent elmondanak ill. e-mail-ben megkapsz akitől rendeled.
Az LG-re Én is kíváncsi vagyok.Igaz nekem ez már megvan és nem tudok agyalni,hogy melyik is legyen.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
nagyúr
Na ma megvettem a Dell-t, azok után hogy egymás mellé tettem az LG-vel.
Az LG mellett annyi szólt, hogy LED, és a teszt alapján szebb a feketéje (mélyebb/sötétebb), és ENNYI
A Dell fehérben laposraverte (az LG rózsaszínes volt), más színekben is klasszisokkal szebb volt. A válaszidőt tekintve szemmel szerintem nem látható a különbség. Az LG valahogy mattabb, ezzel együtt nyugodtabb képet adott, a Dell meg tűéles, szép teli színeset.
Counter-Strike alatt teszteltem itthon, tökéletes kép fullHD felbontás alatt, semmi utánhúzás vagy inputlagg nem volt érzékelhető, sőt!
Ez persze csak szubjektív vélemény, várjátok meg old tesztjét, és javaslom menjetek be boltba saját szemmel megnézni!
Sok sikert a választáshoz, és akinek már van, örömteli használatot.Jaj és Nagyon Köszönöm a segítséget Old Artistnak és Hexaa-nak!!!!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
varmi2
nagyúr
mi a véleményetek a erröl
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
jegenye77
addikt
Az nem semmi!53-ért ajándék ez a monitor.
Én még mindig csak ámulok bámulok.Hihetetlen milyen különbség van a TN után.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest