Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Sajnos muszáj váltanom CRT-ről (SONY GDM-F520) TFT-re. 27"-nál nagyobb, FHD vagy nagyobb felbontású monitorokat néztem.
Ami fontos, az a nagyon jó minőségű panel (IPS, S-PVA, stb.)
Néztem a SAMSUNG T28C570. Mondom ez olcsó is, 90ezer forint, FHD, TV Tunerrel! Na mondom akkor valami buktató itt biztos van. Jól gondolom, hogy ezekbe a TV Tuneres monitorokba a régebbi paneleket teszik, ezekben a monitorokban "szabadulnak meg" tőlük?
Tapasztalat ezekkel?
-
Djsaba
senior tag
válasz Reggie0 #38401 üzenetére
Szóval akkor van nagyobb lefedettségű színtér mint az sRGB? Hol lehetne ezekről olvasni, hogy én 0.1(tudással) is megértsem?
Viszont úgy imádom ezt az új designes dolgot, hogy ~4 hozzászólás kimaradt nálam, szóval erősebben kellett gondolkozzak a dolgon, most meg nézem, hogy előttem válaszoltak..
[ Szerkesztve ]
-
pistil
csendes tag
Sziasztok!
Milyen monitort lehet kihozni 30k-ból?
Esetleg tudtok ajánlani IPS-est 40k-ért vagy a körül?
Előre is kössz[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
hol tudom beallitani hogy nagyobb felbontasban tudjam hasznalni a monitort?. a win7 Screen Resolution-ben max 1366x768 -at enged. Regen mar megtalaltam vhol amikor az elozo monitornal beallitottam, de ez mar 2 eve volt es mar fingom sincs hogy melyik beallitasnal talatam meg. help me pls
-
Scoobyka
addikt
Hello!
En ps3hoz vennek egy ilyen Dell S2340L monitort. Mennyire ajanlható jatekra,filmnezesre? Bevilagitas illetve a "glossy effect" mennyire van jelen? Input lagrol tud valaki pontos ionformaciot?
Esetleg a Benq ew2420-rol van valakinek tapasztalata ugyan ilyen felhasznalas ugyben?
-
kalozhun100
őstag
Na skacok felraktam a monitoromat hardverapróra. Remélem hamar lesz rá vevő. Amúgy mennyibe kerül egy monitor postázása?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Reggie0
félisten
válasz kalozhun100 #38420 üzenetére
-
d@minator
addikt
válasz kalozhun100 #38422 üzenetére
Semelyiket, mert ez az új. [link]
Pl. MPL üzleti csomag postán maradó 5-10kg-ig 1560Ft. Ha előre utalja neked a vételárat. Ha nem akkor Alatta utánvét.
A csomag alpból 50 ezerig van érték biztosítva. Ha drágább a monitorod akkor az +320Ft 10ezer forintonként.[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
sziasztok
Anno érdeklődtem monitorcserével kapcsolatban . Az eredeti elképzelésem egy tuneres ips monitor lett volna , de azt mondtátok , hogy közel sem adja azt a képminőséget mint egy tuner nélküli ips monitor . Az lenne a kérdésem , hogy miképpen tudom azt megoldani , hogy tudjak tv-t nézni a monitoromon a számítógép bekapcsolása nélkül is ..van erre mód ?
-
Aske
aktív tag
Sziasztok!
Laptop panel kalibrálás mennyire adja?
Latitude e5530 15,6" FHD panel.Van értelme?
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
AH-IPS és AH-MVA panelek között mi a különbség (S2340L vs S2440L)? Megéri azt a +11000HUFot? Ha nincs sok különbség, akkor maradnék az S2340L-nél, méretre is tökéletesen elég lenne nekem."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Scoobyka
addikt
válasz LógaGéza #38430 üzenetére
Ugyanez erdekel engem is....
Film jatek konzollal az elsodleges felhasznalas. Auido kimenet mind2n van es hdmi bemenet is szerencsere. Amva elvileg jobb feketeben,de az ips szinben jobb. Vakamint azt olvastam a 2340 kicsit elesebben adja vissza a kepet mig a 2440 kicsit homalyosabbam. (Nem nagy a difi)[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Sziasztok!
Erről a monitorról tudtok vmit mondani?
Acer mint márka mennyire megbízható (monitor téren)? 25-ért tudnék újat 2 év garival...ennyiért van/létezik jobb ajánlat?
Köszi a válaszokat előre is!"Oh my Goa'uld!"
-
addikt
válasz troland26 #38427 üzenetére
Nem olyan reménytelen a dolog... Mérlegelni kellene, hogy mire szeretnéd használni többet, de ha nem kritikus a minőség, kalibrálhatóság, minimum fényerő, akkor akár jó is lehet, mindenképp javaslom az élőben való megtekintést számodra (Személy szerint az integrált dolgokat részesítem előnyben, akár a minőség rovására is, mert általában kényelmesebb )
STB-hez nem értek, szerencsére nem kell használnom, de kiváló 24-es monitor az van dell u2412 (mondjuk a képarány és talán az 1:1 megjelenítés miatt nem biztos, hogy ideális tévézésre)
Nehéz kérdés az biztos
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok. Ilyen monitort használ valaki? Szeretnék beszerezni egyet, de azt nézem, hogy messze ez a legolcsóbb 27"-os IPS a piacon.
Milyen hátrányai vannak az olcsó árnak ennél a terméknél?
Felhasználási terület: multi fps játék és családi fotók restaurálása.Egy ilyet használok már kb. két éve, van benn tv tuner, de még az életben nem volt használva a tv része, ezért felesleges.
Viszont lehet, hogy 35-40 körül átveszik tőlem (tv-nek akarják használni) és így durván 30-ba lenne nekem ez az LG.
Tehát a kérdés, hogy érdemes-e megvenni?
Akárhogy is keresem, ennyi pénzért nincs ilyen méretű IPS monitor.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
jim bcs
nagyúr
válasz LógaGéza #38430 üzenetére
és (#38432) Scoobyka ezt neked-nektek kell eldönteni, ha megfelel a tükrös akkor nyugodtan maradhatsz nála nekem nagyon bevált az S2340L én FPS játékra használom, az IPS-nek szebb a színe és újabb teknológia ha nem tévedek, a glossy felület nem üt úgy vissza mint a képeken nappali fényviszonyok mellett pedig az ablak mögöttem van, de röviden jobb az IPS
IPS
● jó válaszidő
● jó kontraszt, jó fekete
● kiváló betekintési szögek
● kiváló színhelyesség
● relative drága
● játékra jó
● filmnézésre, irodai munkára kiváló
● profi munkára kiválóMVA
● jó válaszidő
● kiváló kontraszt és fekete
● kiváló betekintési szögek
● jó színhelyesség
● játékra, filmnézésre jó
● irodai munkára kiváló
● profi munkára jó[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
LógaGéza
veterán
válasz jim bcs #38439 üzenetére
Pont a te hozzászólásaid alapján preferálom ezt a szériát - meg dizájnba is jobban tetszik.
Bár most nagyon töprengek egy 27"-esen (sőt egy apróra most felkerült 29"esen is elgondolkozdtam, hasznos lenne videóvágási munkáimnál - csak nem tudom, hogy 16:9-es képarányú sorozatok, amiket sűrűn nézek, azok hogy mutatnának ezen)."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
jim bcs
nagyúr
válasz LógaGéza #38441 üzenetére
23" felett csak akkor vedd ha 1920x1080 feletti felbontásra képes, amúgy felesleges és még lehet rosszabb is lesz a kép ha 60cm-en belül vagy, de nemsokára jönnek a ténylegesen profi monitor guruk ők majd megmondják a tutit
viszont videó vágáshoz lehet jobban járnál az új P sorozattal [link]
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz jim bcs #38442 üzenetére
Nem értem miért járnék jobban a P-vel
A 29"-os azért tetszett meg, mert sokkal hosszabbak lennének a trackek, és jobban elférnék úgy komplette az egészen."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
A Dell U2412M monitornak ebben az árban van ellenfele amin el lehet gondolkozni? Netezésre, FPS-re, és flipperezés menne rajt javarészt. Fontos, hogy forgatható legyen. Kicsit régi szériának tűnik ez a Dell, ezért kiváncsi vagyok, hogy van-e már méltó ellenfele ebben a kategóriában. Illetve melyik monitor lenne a következő minőségi lépés?
Köszönöm!
-
sixpak
nagyúr
válasz KAMELOT #38446 üzenetére
20 centivel messzebbről fogom bámulni, mint most a 23"-t, talán nem lesz nagyon gáz.
Ja, néztem azt a Dell-t, de nekem az nagyon drága és oda már szerintem kevés lenne a 7950.
Más egyéb probléma van vele egyébként?
A válaszidő ami érdekel, hogy nem-e lesz fps játékokhoz tré?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Egy AOC E2450swh típusú monitorról kérnék véleményt ha lehet...Látom a márka nem annyira ismert viszont Full HD, HDMI csati is van rajta, és most egy pár hónaposat 30 ezer körül eltudnék hozni. Ennyit megér nem? Nem nekem lesz, hanem egy kollégámnak de nem akarok neki azért nagyon gagyit venni...
-
jim bcs
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #38449 üzenetére
"Látom a márka nem annyira ismert" ezt csak te látod így, ám mindenki ismeri
"Full HD, HDMI" nemnagyon van olyan monitor ami nem full-hd, hdmi-dvi képminőségre ugyanaz
"Ennyit megér nem?" szerintem nem és azt sem tudni mire fogja használni
Nem ajánlott és ajánlott márkák:[link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest