Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marquuard

    veterán

    Sziasztok. Jelenleg egy 1080p-s Philips okostévével játszok PS4-en. Elsősorban óriási problémáim vannak a hellyel, mert maximum 32"-os képernyőt tudok elhelyezni és azt is csak VESA felfogatással, mint most. Lassanként beruházhatok egy PS5-re is és egy kicsit fájna ha a mostani 1080p-s tévémen játszanék majd a továbbiakban.

    Mivel 32"-os 4K TV-t még nem láttam (vagy csak nem néztem meg alaposan), így marad a monitor, ami nem is igazán akkora probléma mert TV-re tulajdonképpen a mostanit sem használom.

    Amit kinéztem, az ez volna: [Samsung U32J590]
    Olvastam róla jókat, árban pont ez volt az elképzelésem. Viszont rögtön bonyolítanám is a helyzetet: a Netflixről és az USB-s mozizásról nem szeretnék lemondani (amit a mostani okostévével meg tudok oldani). Ha ez technikailag megoldható, vásárolnék hozzá egy Android TV boxot, amit HDMI-vel tudnék csatlakoztatni a monitorhoz (2 HDMI-s szerencsére, egy a konzolnak, egy a boxnak). Ezzel megoldanám a Netflixet és az USB-s mozit. Továbbá van egy sztereó hangfalpárom, amit most optika->DAC átalakítással használok a TV-hez, viszont létezik optikai kimenetes box is, tehát nekem evidensnek tűnik, hogy megoldható mindez úgy, hogy csak egy monitorom van.

    Ez eddig megállja a helyét? A monitor FreeSync-es (nem tudom a Sony álláspontját a konzolos támogatásról), 60Hz bőven jó és MVA panel, nem űzök versenyszerű sportot a konzollal, így nem hiszem, hogy zavarna a motion blur. Amúgy sem szokott vészes lenni.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: marquuard

Új hozzászólás Aktív témák