Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Cpt. Flint #22826 üzenetére

    jó hát ha neked egzakt mérések és összehasonlító táblázatok kellenek akkor

    a) megcsinálod magadnak
    b) megfizeted hogy valaki megcsinálja neked

    azt nem értem hogy minek ez az árnyékbox. megbeszéltük, vannak birkák nem kell velük foglalkozni. más meg nem győzköd téged ultimate igazsággal hanem azt mondja dönts belátásod szerint. mi a problémád? hogy nem bizonyítjuk be az igényedet? hát ij. kártya. járj utána.

    olyasmit vársz hogy felelősen leírjon és alátámasszon valaki ami nem is feltétlenül mérhető, de biztosan nem objektív szempont. ezt felelősen senki nem fogja neked megtenni max. ködösen és hozzávetőlegesen mond valamit amiből vagy kiérted amit gondol vagy nem. aki egy bizonyos határon túl fixet vagy általános igazságot állít az azért teszi mert igénytelen arra hogy mit ír le és milyen tanácsot ad. ez nem csak itt van így hanem mindenhol. minél többet tud valaki annál bizonytalanabb.

    az meg már megbocsáss de elég hülye elvárás hogy majd windy itt táblába szedi neked a saját szakmai reputációját kockáztatva meg az amúgy baromi drága idejét rád áldozva ingyen hogy a jelenlegi piacon levő klímákból te mit rendelj meg a bátonyterenyei klíma és kertrendezés bt-től és miért. én se tenném a helyében.

    az extrákat nem véleményezem, egyikért se adnék egy forintot se és/vagy van a daikinban is csak nem írják rá és szintén nem ér egy forintot sem.

Új hozzászólás Aktív témák