Új hozzászólás Aktív témák

  • Cpt. Flint

    tag

    válasz DeFranco #22821 üzenetére

    nem írtam, hogy azt írta, hogy ugyanolyan. el kell olvasni, hogy mit írt, ott van, idézte az, akinek válaszoltam. Egyértelmű, hogy azt írta, hogy a Gree tud mindent, amit kell, gyakorlatilag teljesen megfelelő módon, csak... nem ugyanaz a kategória... de miért?
    ha valami "megéri az árát", az számomra azt jelenti, hogy az ár-érték aránya megfelelő, jó, kiváló stb. Ettől még lehet (valamivel) jobb egy másiké, csak akkor azt tessék rendesen megindokolni, hogy pontosan miért is. És nem úgy, hogy MINDIG, és CSAK, mert az biztos nem igaz, mivel vannak szolgáltatásaikban egyszerűen összehasonlíthatatlan típusok is. (alma a körtével, ugye...)

    Egy valamiben biztos jobbak a Daikin, Fujitsu, Toshiba cuccok, hogy tudjuk ki csinálja és elvileg van róla adat, ellenőrzés, miegymás.

    Kicsit utánaolvasgatva mondjuk az általam felsorolt Fishereknek, látok olyan funkciókat, hogy "szagtalanító szűrő", tálcafűtés, karterfűtés stb.
    Vagy ott van a "Follow Me" hőérzékelés (azaz a távirányítóban van a hőérzékelő, vagyis ahova azt teszed, ott fogja érzékelni, hogy elérte-e a kívánt hőfokot), amivel egy itt fentebb folyó beszélgetésben említett probléma elvileg kiküszöbölhető. (Mármint hogy fent a fejegységnél melegebb van, ezért a lenti "élettérben" 2 fokkal hidegebbre hűt a klíma, mint amit beállítasz.)

    Azt látom a leírásokban, hogy az említett Fisherekkel kb. egy árban levő, kb. belépő szintű Daikin FTXB-C FTXB35C / RXB35C-nek nincsenek ilyen funkciói, és elméletileg a leírt hűtési/fűtési hatásfoka is gyengébb.

    Ezek miatt a dolgok miatt szívesen választanám a Fishert inkább. De persze ez mind csak akkor ér valamit, ha igaz. Ezért lennék kíváncsi valós tapasztalatokra.

Új hozzászólás Aktív témák