Új hozzászólás Aktív témák

  • rarki72

    tag

    válasz rarki72 #99011 üzenetére

    "Viszont ha egyáltalán nem vagy fogékony azoknak a mondandójára, akiknek konkrétan az egyik hobbijuk az egér, akár 10+ évre visszamenőleg is"

    fogékony lennék, ha
    "nem értem, miért kérsz tanácsot szakmai topikban."
    ez történt volna :)

    nem tanácsot kértem mit ne vegyek és mit vegyek, hanem első kézből megtapasztalt vallási nézetektől mentes véleményre voltam kíváncsi.
    kezdem úgy érezni magam, mint amikor anno megvettem az első xiaomi redmi note telefonomat... egy kínai szart? miért nem samsungot? ami kínai az szar! ne vegyél kínai szart!... mert csak...
    mondjuk érthető volt az ellenségeskedés, hiszen az előző s6 edge-emet negyed áron zabálta fel reggelire :)
    vagy mintha egy iphone-os csoportban kezdtem volna dícsérni az androidot.
    mindenki tudja hogy szar, de senki nem tudja miért... ja de, azért, mert az iphone jobb...
    amiért a szerbek is gyűlölték a horvátokat... mert az ükapjuk ezt mondta...
    szóval azt látom itt mindenki tudja mekkora egy hulladék ez a szerencsétlen egér, de senki nem használta mondjuk 3-4 generáción belül, csak én és én meg ugye azt tapasztaltam közel 65 hónapon keresztül minden nap (az közel 2000 nap), hogy imádom, megbízható, teszi a dolgát vagyis a panaszaim száma zéró. Ha csak egyszer írta volna valaki, hogy nézd öreg én használtam a tiédnél újabbat és egy hónap alatt tönkrement a túrós kehenyéje vagy állandóan belevert az index a karterba, akkor ugyan elgondolkodnék a márka váltáson, de igazából az is csak 1vs1, mérleg nyelve középen.
    mindenki erőlteti a design kérdést, ami ugye vissza a 2000-es évekbe... a kínézet alapján meg/el ítélni valóban egy hiteles szakmai vélemény...? de ha egyszer olyan elavult vagyok magam is, hogy nem nézegetni akarom ezt az elavult egeret, hanem használni és azzal eddig nem volt bajom, sőt :)
    na de egyszerűbben is megközelíthetjük.
    kell egy tapasztalati adatok alapján megbízhatóan működő egér minimum és maximum 11 gombbal, full makrózható kivitelben 30 ezerig masszívan WoT-ozni és excelezni. Olyan szóba sem jöhet, ami nem tudja az 1600 DPI-t - ennyinél többet még sosem használtam :) Ugyan olyan jól újjra álljanak az extra gombok mint a 2017-es RAT 6-nál. Csillogás-villogás nem érdekel. Ha van jó, ha nincs úgy is jó. Csússzon mindenen, mint az istennyila. Véletlenül se legyen wireless és lehetőleg ne legyen pink se :)
    egér fogásom inkább fingertip, mint palm, bár nem a szemléltető ábrák szerinti hangsúlyos verzióban.
    Ja és a design aktuális legyen, mert ha már lúd, legyen kövér :D

Új hozzászólás Aktív témák