Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evil Snowman
őstag
Mivel elég nagy a hézag a görgő és fő gombok között, simán beeshetett oda valami kis dzsuva, főleg, ha az ember gyermeke szeret enni kockulás közben, mint pl én.
Én 1,5 éve használom napi szinten a v2 Pro-t, kapja az ívet rendesen LoL, CS:GO, WZ, meg egyéb single player játékok alatt, de se a kapott grip tape nem kopott meg, az akku ideje ugyanolyan, mint 0 percesen; a fő gombok még mindig ugyanolyan feszesek, mint újonnan (pedig a LoL az eléggé jobb egér gomb gyilkos ). Talpakat 1x kellett cserélnem, de azt is csak azért, mert a Skypad 3 lezabálta a gyári feet-eket.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Evil Snowman #98704 üzenetére
Out of box volt ilyen, 10 perc után panaszkodott, remélem is, hogy ilyen jó lesz, mint neked
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Evil Snowman #98706 üzenetére
Én is, mert ennyiért még magamnak se vennék egeret
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Celithrandi #98708 üzenetére
Azért találni még ÁK-n, de tény, hogy 1-2 ezressel
nőtt az ára. EUR árfolyam?Fully electric lifestyle!
-
válasz Tsebacsi #98686 üzenetére
Egyre elvetemültebb abominatiönre vágysz, miközben egyre távolodunk a szakmaiságtól, így részemről elengedtem a dolgot.
gl
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
chester91
senior tag
Sziasztok! Eddig egy DreamMaschines DM4 Evo egeret használtam, amit eloroztak tőlem, így vennék egy másik jó kis egeret
1. Mennyi a keret? 20k
2. Használtpiac játszik? Igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Igen
4. Mire használnád az egeret? Irodai munka, FPS, RTS,
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Fingertrip grip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18,5cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 2000dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Plusz gombok nem ártanak, főleg munkához, és szeretem ha RGB„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
nagyúr
válasz Synthwave #98710 üzenetére
Nenenem, én csak nehéz eset vagyok és néha nehezen döntök, máskor meg tetszik alapon azonnal és abból van a probléma Szóval azért rágom még a témát mert nem akarok szart venni. Tény, leírtad, hogy megveszem kipróbálom, nem tetszik visszaküldöm, csak ez is idő, pénz.
Most az miért baj, ha még finomítok a preferencián a magasság és súly megadásával?
Szemüveget is sikerült rosszat csináltatni mert a szemész elszúrta az egyik lencsét plusz a nézőtávolság sem lett jól megadva (kapkodás).[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Santi22
aktív tag
válasz Tsebacsi #98712 üzenetére
Szakértő kolléga csak próbálna a jó irányba terelni. Van egy rossz berögződésed, amit minden józan ész szerint jó lenne nem tovább erőltetni, hanem elszakadni tőle és irányt váltani. Ebben próbált segíteni, de ahhoz nem kiván asszisztálni, hogy tovább folytasd ezt az abszurd vonalat.
Nekem annak idején volt egy hasonló váltásom egy aula killing the soul nevű bazári egérről váltottam logitech g102-re. Elsőre szarabb voltam vele, de adtam magamnak időt és nem is sokra rá már sokkal jobban éreztem magam a g102-vel, mint az aulával valaha és elkezdtem jobban is teljesíteni vele pl competitive fps-ekben. Nyilván ez a választék alja volt már akkoris, de eszembe nem jutna többé egy olyan formájú meg súlyú egér, mint az az aula volt. -
nagyúr
válasz Santi22 #98713 üzenetére
Megértem csak azt sem értitek meg, hogy minden ember más és más és pont ezért van ennyi féle egér is többek között. Mivel nem versenysportra kell, a Tyon is azért lesz cserélve mert x év után a gomb néha duplázik (random, fene tudja mi hozza elő) és semmi bajom nem volt eddig sem a súlyával sem a formájával nem értem miért kell hülyének titulálni azt aki ilyet szeretne. El lehetne intézni egy oké neked ilyen kell sajnos ebben nincs tapasztalatunk próbálkozz, nem lehülyézni hogy miért nem jó neki a "sablon" vonal.
-
Ivy.4.Ever
őstag
Mit lehet csinálni wireless g pro jobb klikkjével, hogy ne csattogjon klikkeléskor? A switch ki lett cserélve, lenyomni már talán könnyebb, de még mindig egy légkalapácsé a hangja.
-
Celithrandi
addikt
válasz Ivy.4.Ever #98717 üzenetére
más a jobb? Amit próbáltam ott mindkettőt izomból kellett nyomni és olyan volt a hangja mintha harangot csapnának
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz Celithrandi #98718 üzenetére
A bal gyárilag még egész civilizált, csere után még kellemes is. De a jobb, ami nekem balkezes használatnál a lényeg lenne, mert elvileg egy kétkezes egér, az még így se stimmel. Fogalmam sincs mennyiért kell egeret venni, hogy ne kelljen vásárlás után furni faragni. 8 éve mikor a bloody a90-et vettem bement az ember a mediába, és megvette a szimpatikus egeret 10 körül és öröm volt meg boldogság. De most meg csilliókért is durva kompromisszumokra kell készülni, csak mert az ember balkezre váltana.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Tsebacsi #98712 üzenetére
"Szóval azért rágom még a témát mert nem akarok szart venni."
Pedig lassan minden létező paraméterét körbeírtad egy ilyennek a vágy szintjén.
48 mm magas: Nem is tudok ilyen létezéséről az értelmes halmazban. A 42 mm is már igen magas, és azzal sem lehet Dunát rekeszteni, ráadásul ezek az én kézméretemhez is még éppen jók (20,2 x 10,5 cm, pincer claw grip). Még egy Zowie EC1-C(W) sem magasabb, és ez már palmozni is böszme nagy a kezedhez, nemhogy clawra.
Gyűrűsujj/kisujjtámaszok: Megint csak szinte nem létező részletek az értelmes halmazban. Van egy megosztó formájú Cooler Master MM720, és kb. ennyi. Ez claw griphez való, a kézméretedhez is jó, de úgysem fogod megvenni.
"120-130g simán belefér"
Csak a magam nevében tudok nyiltakozni, de komolytalan szemetet elvből sem ajánlok, még az ellenségemnek sem, így ebben a halmazban mindenkinek a saját belátására van bízva, hogy mire égeti el a pénzét. Ha valaki tanácsot kér, hogy milyen ilyet vegyen, akkor a tanács az, hogy semmilyet, ajtótámaszték van olcsóbban is.
Nincs egyetlen objektív szempont sem, ami alapján egy ilyet ajánlani lehet, mert még azon a felső határon is túl van alsó hangon 20-30-40 grammal, amit azok szoktak választani, akik a kezük bizonytalanságának mitigálására használják az egér tömegét (~90 gramm felett már ez is kontraproduktív), tipikusan tac shooterekben. Amúgy meg Zowie EC2-CW, és kitömöd horgászólommal.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Celithrandi
addikt
válasz Ivy.4.Ever #98719 üzenetére
ne balkezezz, a billentyűzet sem esik úgy kézre, én is ballkezes vagyok, de ballkézzel egerezni tévút szerintem.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz Celithrandi #98721 üzenetére
Jobbkezes vagyok, de nem egészséges a gerincemnek meg a vállamnak jobbra görbülni már ezért tértem át. Így nem kell áthajolnom a numerikus billentyűkön
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Synthwave #98720 üzenetére
Amúgy meg Zowie EC2-CW, és kitömöd horgászólommal.
Röhögni fogsz, de a 2010-es évek első felében a billentyűzetőrültek körében ez bevett szokás volt, a méretre vágott ólomlemez volt a visszafogott mod, a hardcore arcok öntéssel tolták.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Celithrandi
addikt
válasz Ivy.4.Ever #98722 üzenetére
TKL billentyűzet?
-
Ivy.4.Ever
őstag
Az segítene de valamennyire akkor is oldalra kell dőlni sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Synthwave #98720 üzenetére
Elírtam, csak 46 magas
Voltam az Alza-ban fogdostam amit lehetett, persze a Logi az dobozban van, mintha mindenki azt lopná...
És Corsair lett belőle. Volt egy új MS intelli is kitéve a Lenovo lapos - Dell monitor kettős mellé, hát... Laposan elnyúlik a háta emiatt nem volt kényelmes. Az összes egeret végigtapogatva a vezetékes Ironclaw volt a legjobb, ennek állnak a legjobban ujjra a gombjai, simul a kezembe, kész.
Megrendeltem Bestbyte-ból, majd ideér egyszer.A kisujj támaszt úgy értem, hogy a magasság miatt az egér jobb oldalán is van hely, a Viper alacsony, emiatt a kisujjam nem fér fel rá, azzal nem támasztok-fogok semmit, míg a magasabb egereknél igen, és ez fontos.
Minden jót itt az Uraknak, és kevés olyan "hülyét", mint én
[ Szerkesztve ]
-
válasz Ivy.4.Ever #98725 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Furious
tag
válasz Synthwave #98427 üzenetére
Addig fontolgattam magamban a dolgokat, hogy holnap/holnapután átveszem az Endgame XM1r-t, aztán megírom hogy tetszik. Határozott döntést azután hoztam, miután több helyen olvastam róla, hogy olyan érzésre a kábel minősége miatt, mintha vezeték nélküli lenne. Nekem meg pont az a lényeg, hogy valamivel légiesebb, könnyebb egeret használjak mint a 15 éves MX518
“Work hard in silence, let your success be your noise.” - Frank Ocean.
-
válasz Tsebacsi #98728 üzenetére
Szerintem nem is claw gripes vagy, hanem palm, lol. Tekintve, hogy karmos fogásoknál egyetlen dolognak kell simulnia; a tenyértámasz hátsó részének a tenyered tövéhez.
[ Szerkesztve ]
-
válasz prolad #98730 üzenetére
Azon a csuklója fog széthalni idővel, mert állandóan természetellenes szögben kell, hogy tartsa. Egy southpaw Arisu sokkal jobb fiziológiai szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Ivy.4.Ever #98734 üzenetére
Nem kell görbülni semerre. Lerakod magad elé, a kettéosztási vonalat (Q14 Pro) hozzáigazítod a monitorod alsó kávájának a közepéhez, az egeret meg visszarakod a jobb kezed alá. Még a csuklód sem fog annyira csavarodni.
[ Szerkesztve ]
-
Na, a Zowie is tud érdekeset csinálni, ha akar.
Új, közepes méretű (124 x 58-65 x 32-38 mm), claw-specifikus forma, 3395 és 60 gramm. Egyszer talán megérjük azt a sub-50-et is. Nem a legkönnyebb, de ezt azért kipróbálnám.
Már előrendelhető, szerdán szerintem lehozom hírben.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
válasz Synthwave #98733 üzenetére
Nekem pont az segített a csuklómon, bármennyit tudok gépelni rajta. Lehet vannak ergobb megoldások, pl. a columnar staggered és különféle split kiosztások nem jöttek be. De a normál staggered kiosztásra se mennék vissza.
És mivel kb senki nem használ ilyet, nem csábulok el új billentyűzetre, mert nincs mire Mondjuk ha lenne egy szupertaktilis, picit nehezebb switch opció, abból biztos vennék egy adagot. -
dqdb
nagyúr
[link]
új X2H színtAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Szellem.
nagyúr
Ezt már a múlt héten kidbták az Instán és nagyon tetszett.
Viszont egy dolog elgondolkodtatm, hogy az Xlite szériából miért nem nyomnak ennyi verziót? Volt abból is, de itt az EU-ban alig jelent meg belőle. Pedig abból is nagyon szép színeket és különleges darabokat gyártottak, igaz az a V2-volt. Pl.: -
-
brumm
csendes tag
Tisztelt Urak!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Roccat Kain egerem. Sajnos immár harmadszor döglik meg a görgője. Első két alkalommal egy YT video alapján megcsináltam. Láthatólag veleszületett betegség, szinte mindegyiken előjön. Már az utolsó alkalomkor is az volt a véleményem, hogy nincs benne több, az érintkezőnek egy furcsa villás vége van, ami már akkor is félig törött volt. Szóval most kompletten cseréni kellene a görgőt.
A kérdés, milyet, honnan? Mennyire nehéz kiforrasztani? Sajnos nincs ón szippantóm.
Vagy hagyjam a fenébe az egészet, végül is már alig játszom, leginkább munkára van használva. Arra meg szinte bármilyen egér jó!?
Apropó valami normális wl egeret tudtok javasolni munkára, mondjuk aliról? -
FireKeeper
nagyúr
általában az ilyen fújkálós hekkelős megoldások csak ideig-óráig működnek, megoldás az enkóder csere. ki kell keresned milyen magas enkóder való bele, aliexpressről szállítással 1000ft körül megúszod. vannak olyanok ahol a fokozatok jobban elkülönülnek (TTC silver/gold, ALPS, Kailh GE5.0), ez inkább játékhoz jó, illetve olyanok is amik inkább lágyabban futnak, a fokozatok között nincs akkora érezhető feedback (Kailh red). én inkább az első opciót ajánlom, TTC gold a legnépszerűbb talán.
a csere maga nem nagy művelet, de azért tapasztalat nem árt hozzá, meg értelmes felszerelés sem árt. őszintén szólva, ha csak nem ragaszkodsz nagyon az egeredhez érzelmi okokból, én nem szarakodnék vele, eljárt felette az idő. pláne hogy már tizen pár ezerért is vannak nagyon jó ajánlatok aliexpressen, pl most sláger a VXE R1. wireless, top szenzor, könnyű, beépített akksis. ha kell bluetooth mód is, akkor csak az amúgy kicsit gagyibb R1 SE vagy R1 jöhet szóba, amúgy inkább a Pro vagy Pro Max ajánlott, igaz, azok inkább 20ezerhez vannak közelebb árban, de amúgy minőségre nagyon faszák.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ribi
nagyúr
-
brumm
csendes tag
válasz FireKeeper #98744 üzenetére
" ki kell keresned milyen magas enkóder való bele,"
Közben nézelődtem én is, de pont itt akadtam el. Hol lehet ezt meg nézni? Alapvetően se a gyári leírásban se más teszteken nem találok ilyen infót. -
brumm
csendes tag
Magát az encodert kell "szétnyitni"
www.youtube.com/watch?v=2RiBLoLuxJA kb. 4.perctől maga az érintkező 5:29 től.
Végül is nem éri meg, de mikor bedöglik, és nincs a zacsiban új encoder akkor provizor jó.
Most, hogy megtaláltam, látom, tényleg csak a lábakra kell forrasztani a vezetéket.
Szóval veszek egy új egeret (hogy valami legyen ami működik), szétszedem az öreget, megmérem az encoder magasságát, és megveszem az aliról. És lesz egy tartalék.
Márcsak a kérdés milyen kinai egeret vegyek az aliról munkára, és ha új, legyen Wl.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
jah ez ráadásul nem is "normál" enkóder hanem ilyen külön kis szutyok ami kábellel csatlakozik a PCB-re. szerintem engedd el. csekkold le a VXE-t amit ajánlottam, az SE 10k alatt is kijön, a normál 13k, annyiért ajándék.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Raspberry PI 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
- Samsung Galaxy Watch 6 classic 47mm, csere HUAWEI WATCH gt3 pro vagy Huawei WATCH gt4-re!!!
- Apple Watch 9 45MM - 100% Akku - 2025.02.11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest