Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz FireKeeper #98446 üzenetére
áhh, még a kínai márkák is fakek fülesnél, nagyon eldurvult a helyzet.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Celithrandi #98452 üzenetére
moondropot is hamisítják? amúgy a "nagyobb" kínai márkáknak van dedikálit hivalatos store-juk is alin (pl moondropnak tuti).
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
PROTRON
addikt
Másnak sem akar működni a Keychron egér szoftvere?
Múltkor felraktam, minden rendben, beállítottam 1-2 dolgot elmentettem.
Most el akarom indítani, nem találja a start menü a keychronra keresve...nagy nehezen megtalálom a program files (x86)-ban a mappát és tényleg nincs ott az exe...újra akarom telepíteni, erre a telepítés közepén az Avast figyelmeztet hogy veszélyes a telepítő .tmp filjeja, majd miután azt mondom neki hogy kivételhez adás, folytatódik a telepítés de feldobja hogy a devicedriver.exe nem kap jogot az átnevezéshez, ezért nem tudja telepíteni a megadott mappába...innentől kezdve meg szarul települ fel...
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Szellem.
nagyúr
Egész jó lett ez a Keychron M6. Bár nekem vékony, de munkás, irodás egérnek nagyon fasza ajánlat.
Keychron M6 bemutató | Majdnem tökéletes - YouTube -
válasz kisqpi #98461 üzenetére
Nem épp top a wireless része (sok az input lag). Játszani nem akarnék vele, de irodai/általános használatra nem para.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kisqpi
lelkes újonc
válasz Synthwave #98462 üzenetére
Köszi a választ. Most 25k-ért láttam HardverAprón, ennyit nekem megér kipróbálni. Ha nem jön be, majd tovább adom.
A múlt heti kérdésem óta foglalkoztam a témával dedikáltan 8-10 órát (ez persze a topikban lévők közül néhányatoknak ez majdnem csak napi időtöltés ) , és nem mondom, hogy egyszerűbb lett a dolog.. Persze lehet, csak túlgondolom és elég egy "good enough" egeret keresnem, és nem a világ legjobbját számomra (ez persze szubjektív).
-
válasz kisqpi #98463 üzenetére
Hát, spec fényében az kissé meredek ár érte, ennyiért már jóval komolyabb darabokat is találni.
Egyébként milyen kézmérethez és fogási stílushoz kell?
Itt ~15 év és több tucat motyó után kezd kikristályosodni, hogy mi kő.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kisqpi
lelkes újonc
válasz Synthwave #98464 üzenetére
18,5cm hosszú, 10,5 cm széles a tenyéren. A grip mikor milyen. Láttam már mind a 3-at használni, mióta nézem teljesen bizonytalan vagyok, hogy melyik a domináns. Múlt héten még palmot írtam, némi fingerprinttel. Ma bármikor ránéztem claw volt.
Viszont irodai felhasználás, semmi játék. Arra ott a PS5.
És működjön MacOS-szel.
Az SS tetszik kinézetre és valamiért bele bolondultam. Ez persze szubjektív. -
válasz kisqpi #98465 üzenetére
Zowie ZA12-C/ZA13-C?
Össze van rakva, tartósságról (is) ismert márka, és mindent gombbal állítasz az egéren, driver sincs, szóval biztos nem kecskül macOS-sel.
Vagy mindenképp lukacsos wireless?
-
Celithrandi
addikt
Ma megjött a Logi G502 X egér. Végre megtaláltam amit kerestem. Igaz picit nehéz és borzalmas kattintási hangja van, de kellemes a fogása és jól csúszik. 98gramm a valós súlya. 29volt a vinnyogó űrlényes boltban bontottan, de teljesen új volt szerencsére. Ennyiért nekem megérte, de a 45 ezres árat azért meggondolnán.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Vanir
veterán
9000 új hsz, mióta utoljára beléptem. Miapálya?
Első gen. GPW görgője 5 év 4 hónap után a tengelynél eltört. Meglepően jól bírta amúgy, sokat kattintgatok vele. Több anyagfáradásnak jele egyelőre nincs, a gombok még mindig feszesek. Nem sokat játszom mostanában, de úgy néz ki, hogy az akksi is hibátlan, 2-3 hetente töltöm fel. A burkolat se fényesedett különösebben a szokásos kontaktpontokon.
Jóvételvót. Mondjuk az encoderen kívül egyik kapcsoló se gyári. -
Szellem.
nagyúr
válasz Celithrandi #98468 üzenetére
De gondolom nem a vezetéknélküli verzió került ennyibe?
Nem rossz egér. Kicsit lehetne könnyebb, mondjuk úgy 30-40 grammal.
Nekem is jó lenne formára, meg méretre, de egy féltégla súlyra. -
FireKeeper
nagyúr
delux féle viper mini klón specifikációk. egy ilyenre még lehet h én is benevezek. solid shell, 500mAh, 52g
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
MODERÁTOR
WlMouse beast x-et senki nem próbálta még?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-FreaK-
veterán
válasz Synthwave #98462 üzenetére
Van laggos wireless (vertikális) egerem irodába, agyf@szt kapok tőle, sima desktop kattingatásnál is. Évekig használtam, de mostanában inkább a Rival110, mert bár ezzel néha fáj a csuklóm, a vertikálissal meg nem (ha fáj, akkor rögtön váltok vissza).
Főleg így váltogatva tűnik fel, hogy milyen rossz a lagg, még excelnél is kijön, de CAD alatt meg aztán főleg.Kipróbálom én is inkább az M6-ot szerintem.. bár lehetne jobban döntött.
#98460 Szellem. : köszi a videót!
#98476 koxx
Hétvégén majdnem megrendeltem a minit, az utolsó gombot kellett volna megnyomni már csak, de meggondoltam magam[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
válasz Szellem. #98471 üzenetére
de, a vezeték nélküli volt ennyi, a vezetékes kb 25 ért bontatlanul rendelhető általában. - 30-40 gramm ennél a méretnél és formánál nem igen létezik. A korábbi g604 emhez képest könnyű A keychron M6 a legkönnyebb amit ilyen formánál láttam, az 20grammal könnyebb
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Celithrandi #98479 üzenetére
De létezik: Glorious Model I2 wireless. 75 gramm.
Ki lehet hozni ebből a formából kevesebbet, de a Logitech nem nagyon akart ez irányban fejleszteni. Pedig a G502 nagy kedvencem volt. -
Celithrandi
addikt
válasz Szellem. #98480 üzenetére
én "lyugatottat" nem vennék, egész nap a kezemben van, nem kell hogy a lyukakba zsírós hámréteg massza üljön be
-
Mephike
őstag
válasz Celithrandi #98481 üzenetére
Ez a félelem kb. annyira valós, mint hogy a sötétben ott lapul a Mumus...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sziasztok!
Logitech (új) MX518 után milyen egeret javasoltok ami megállja a helyét céges környezetben? (nem csilivili, ellenben jó játékra)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Hogyne létezne. Dettó ugyanez a forma és méret.
"én "lyugatottat" nem vennék, egész nap a kezemben van, nem kell hogy a lyukakba zsírós hámréteg massza üljön be"
Most épp hét lyuggatottam van, de korábban is volt pár. Nem igazán körülményesebb tisztán tartani, mint egy teli burkolatost (feltéve, ha nem direktben locsolod az asztal felett a jó kis plazmásított, pontytüdős-hajacskás halászlét), némely endoskeletonos még tán könnyebb is, mert alulról is hozzáférsz a tenyértámasz és oldalak belső falának nagy részéhez, nyáron meg nem izzad rá úgy a kezed, mert átszellőzik.
[ Szerkesztve ]
-
válasz radi8tor #98483 üzenetére
Valamilyen Zowie vagy Vaxee.
Kézmérettől függően EC1-C/EC2-C, Outset AX, Zygen NP-01, vagy ezek wireless verziói (NP-01-nél csak az NP-01s-nek van).
-----------------------------------------------------------
(#98479) Celithrandi: De más nagy méretű ergo egerek is vannak 60-80 gramm között. Attól függően, hogy mit tartasz annak, még alatta is. Pl. egy első genes, madzagos Pulsar Xlite sem olyan kicsi, és 52 gramm. A Sprime PM1 inkább mid-size, de lukak nélkül + wireless 43-45 gramm.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Synthwave #98484 üzenetére
nyáron meg nem izzad rá úgy a kezed, mert átszellőzik
Ez már önmagában késlelteti a tipikus és elkerülhetetlen ABS fényesedést, ha pedig bekövetkezik, akkor az nem egy látványos csillogó foltként fog megjelenni az egér tetején, mint teli burkolatnál.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Egen, legfeljebb a klikkeken, de ha használsz gripet, akkor meg egyáltalán nem kérdés a dolog.
-
válasz Synthwave #98484 üzenetére
Hoppá, most nézem, hogy 11,5k-ra le van árazva a mod kit, szóval akinek ilyen kell, annak most érdemes megvenni.
-
-
Szellem.
nagyúr
Ezt a 25K-t linkelnéd nekem? Hol van ennyiért?
-
-
Celithrandi
addikt
-
Szellem.
nagyúr
válasz Celithrandi #98493 üzenetére
Nem fura a kérdés, mert te azt írtad, hogy vezetéknélkülit vettél 25k-ért. Én erre írtam, hogy tudod linkelni honnan és hol? A vezetékes 25K majdnem mindenhol. Ezt tudom.
-
Celithrandi
addikt
válasz Szellem. #98494 üzenetére
Nem olvasol
"29volt a vinnyogó űrlényes boltban bontottan, de teljesen új volt szerencsére. "
"de, a vezeték nélküli volt ennyi, a vezetékes kb 25 ért bontatlanul rendelhető általában. "
-
válasz radi8tor #98495 üzenetére
Zowie, átforrasztott Kailh Silent kapcsolókkal.
Vagy mondjuk ASUS ROG Keris és ROG Gladius III (wired mindkettő). A szoftver szerintem nem megy Mac-en, de belső memória van, és a kapcsolók gyorscserés foglalatok + vannak dedikált szervizfuratok, így az utólag megvásárolt Kailh Silentet csak bele kell passzintani.
A csendesség soha nem szempont az értelmes egerek halmazában, így nincs is olyan, ami ilyen lenne.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Celithrandi #98492 üzenetére
A készre szereltek egyelőre kifogytak, ez egy mod kit, kell még hozzá egy G603 belső.
Egen + mágneses töltés.
-------------------------------------------------------------
(#98498) radi8tor: Irodai levélnehezékekben nem vagyok jártas. Alsó hangon 16 éve nem volt ilyesmi az asztalomon.
[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
válasz Synthwave #98499 üzenetére
én win alá tudnék jó egeret+egér bill szettet ajánlani, de mac alá értelemszerűen a mac által gyártott egeret érdemes választani, főleg irodai munkára.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs