Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChRob
lelkes újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy új egeret. Lehet, hogy amire vágyok az nem is létezik, de egy próbát megér, hátha van köztetek olyan aki tud ajánlani egy jót.1. Mennyi a keret?
- Nincs konkrét összeg, 50eFt alatt.
2. Használtpiac játszik?
- Nem, csak új.
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
- Magyar webshopból szeretnék rendelni.
4. Mire használnád az egeret?
- Munka (CAD-es szerkesztés) és játék, (FPS).
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
- Fingertip.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
- 18cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
- 1000 dpi tud a mostani.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
- Mindenképpen vezetékes, lehetőleg könnyű, kicsi, nem áttört, nem RGB-s. Ha létezne olyan egér, aminek nincs plusz gombja a hüvelykujjnál, az lenne a tökéletes! Sokszor megemelem az egeret használat körben és ha beleakadok az oldalsó gombokba és véletlenül kattintok, az nagyon zavaró. Eddig legalábbis ilyen tapasztalatom volt.
Most egy nagyon (nem)prémium Genius DX-150X -et használok.
Munkához jó, játéknál néha észreveszem, hogy a precíz célzásnál nem tudok eléggé pontosan célra állni.
Gyártó szerint: 67x102x39mm, 73,8g
De ennek az egérnek a mérete, formája nagyon bejön. Na, meg piros-fekete, amitől bizonyítottan jobb, szinte bárminél.
Iazából egy ilyesmi egeret szeretnék, csak magasabb árkategóriában. Mert ennek csak a mérete és gombszáma jó.Bevallom a témaösszefoglalót nem olvastam még végig, mert nagyon hosszú.
De rajta vagyok... -
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97751 üzenetére
meleg pitének tűnik
ezt hogy kell értelmezni, jó, vagy szar? ez a thorn forma annyira mégse bejövős mint vártam, R1 pro max a kinézett utódsteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
G@ß!
őstag
Sziasztok! Az valami beállítási bénázás, hogy a korábbi egereknél a windows-os dupla klikk mindig jól működött, a Lamzu Thorn új egeremnél meg hol sikerül, hol nem a dupla klikk?
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
-
4nick8
őstag
válasz FireKeeper #97755 üzenetére
Ha jó egér akkor nagyon olcsó lesz. R1SE kb 16K HUF.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97764 üzenetére
hát az SE azért a nagyágyúkat nem fogja fenyegetni, de végre lesz mit ajánlani a G305 helyett 15k körül. viszont ezen a videón látszik hogy azért spóroltak belül a komponenseken, az a 3395-LITE nem túl bizalomgerjesztő, se a kapcsolók/enkóder. jah és bevonata sincs, csak sima érdes műanyag.
viszont a Pro és Pro Max ígéretes, Nordic MCU, 3395, Huano kapcsolók, TTC silver, kívül meg coating.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
4nick8
őstag
válasz FireKeeper #97765 üzenetére
igen ez egy budget egér. Nade 52g wireless és az ár.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz 4nick8 #97767 üzenetére
igen, ezért is mondom hogy végre lehet egy jó, itthon is kapható belépős egér
ráadásul az SE még bluetooth-t is tud.[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
stuka20
aktív tag
Sziasztok!
Júliusban vettem játékra a logi g305 egeremet, de úgy tűnik eddig bírta.
Amikor célzok vele (tehát rajta tartom az ujjam, nem toggle), akkor gondol egyet és felengedi, mintha én magam engedtem volna fel az ujjam a gombot.
Cseréltem elemet, hátha merül vagy valami, de nem hatotta meg. (Akksit használok, eveloop)
Szerintem clawgrip fogásom van, de változó.
Korábban már volt egy deathadder elite-em, de az meg batár volt, illetve azt hiszem görgő gondja volt.Kaptam egy ajánlást a logi superlight 2-re, de arról nem olvastam annyira jókat, olvastam még a razer viper v2 pro-ról. Míg előbbi 67, ami szerintem elég drága, addig az utóbbi szintén nem olcsó, viszont kintről be tudom szerezni 47-ért.
Valami olyat keresek, ami nem adja meg magát olyan hamar, ha már játékra van tervezve.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz stuka20 #97769 üzenetére
ha csak a kapcsoló a gond, azt be tudod szerezni külön is aliexpressről, és forrasztás nélkül cserélni.
ha újat vennél, Lamzu atlantis a bestbuy manapság 30k körül
-
PROTRON
addikt
Nini egy vélemény az új Keychron M6-ról, felhasználói szemszögből...[link]
Azt írja hogy a görgő nem top és neki túl "crunchy" meg talán a wobbly jelenség írja le legjobban, de egyébként rendben van és a kezdeti software problémát is megoldották...meg hogy a tömege és az anyaghasználat miatt Ő neki személyesen kicsit olcsó érzetet ad a korábbi másfélszer akkora tömegűhöz képest.szal lehet tényleg jól tettem hogy meg akartam várni az első adag reviewt, legalább a gyermek betegségeket talán kezelik mire jön a restock...
[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz PROTRON #97771 üzenetére
az ilyen görgőt alapból elég nehéz faszára megcsinálni, elvégre is tök egymásnak ellentmondó dolgoknak kell megfelelni - stabilitás vs oldalra dönthetés, és még legyen könnyű is.
-
-
PROTRON
addikt
válasz FireKeeper #97773 üzenetére
Igen, szerintem is kicsit túl miszifikálta előre a dolgot, atán mostanra megszokta a kezelését.
#97774 Synthwave
Lehet kőműves a szentem, tudod a véső gép akkor számít minőséginek, ha van benne vasanyag.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
stuka20
aktív tag
válasz FireKeeper #97770 üzenetére
Köszönöm az ajánlást!
-
dqdb
nagyúr
válasz Synthwave #97774 üzenetére
"hú, de jó könnyű"
A fentiekre kontrasztként első reakció a héten megérkezett M6-ra egy ezen a téren egy teljesen laikus CAD felhasználótól. Az anyagminőségre azt mondta, hogy szerinte rendben van. Majd két hét múlva megírom, hogy szigorúbb szemmel milyen a cucc építési minősége, amikor én is a kezembe veszem.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
hunace
tag
Sziasztok, Zowie egerek sokéves használata után, ajánlásotokra a Lamzu Thorn-t választottam. 2 nap használat után nagyon elégedett vagyok vele.
Köszi mindenkinek! -
Mephike
őstag
Kicsomagoltam és kézbe vettem a pénteken megérkezett Keychron M6-ot.
Nagyon még nem alkotnék véleményt. A talpak ugyanazok, mint az M3-on.
Fogásra kijelenthető, hogy tényleg keskeny egér lett, a kisujjamnak még furcsa, de szokhatónak tűnik. Mindenesetre nem vág, mit a Model D2, ahol ez ugye ez a szolgáltatás része
A gombok tetszenek, és ami fontos a görgők is rendben vannak. Nagyon tetszik, hogy ennyire taktilis lett a középső görgő, ha váltunk rajta, akkor jól fut úgymond magától is.
Holnaptól elvileg ez lesz a munkaegerem, ha teszteltem egy hetet, akkor megírom mit gondolok róla bővebben is. -
Mephike
őstag
Igen onnan rendeltem, ahogy elérhető lett dobtam is a kosárba. A dolog érdekessége, hogy később rendeltem egy Keyochron billentyűzetet is Black Friday alkalmából az egyik kollégám kérésére. A napokkal később rendelt billentyűzet egy nappal hamarabb ért ide, mint az egér.
-
PROTRON
addikt
válasz Mephike #97781 üzenetére
A billzetet melyik dátummal rendelted? mert én 23-a hajnalba(24-én adták át szállítónak), csak kivi vagyok mikorra érhet ide...
Amúgy másoknak az infi scrollal leginkább az a gondjuk, hogy amikor emelik az egeret, akkor bemozdul...nyilván ha valaki nem emelgeti, akkor persze még ennyi sincs...
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
PROTRON
addikt
válasz Mephike #97783 üzenetére
Köszi szépen, akkor lehet holnap már rácsörgök a expressone-ra, mert azért hogy az ugyanazon napon valszeg korábban rendelt billem(én hajnali 5-kor rendeltem) még mindig nem érkezett meg a tied meg csütörtökön igen, az azért sejtet valamit...
Már vagy 8 napja ezt írja a nyomkövetés:
reggel 6:51 - Processing at sort facility
És ezt 2 naponta frissített dátummal megismétli...tehát van dec 02, 04, 06, 08, 10-ei dátummal ilyen szövegem.Az expressone felületén meg az jelenik meg hogy : várh. kézb.: Csak elektronikus adat érkezett ----lehet elfelejtették az elérhetőségemet átadni és a kézbesítő cég arra vár hogy felhívjam őket.
[ Szerkesztve ]
-
G@ß!
őstag
válasz FireKeeper #97786 üzenetére
Köszi
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új egeret. Nézegettem az összefoglalót, meg az ajánlott listát, de az elvárásaimmal úgy érzem, hogy tűt keresek a szénakazalban, így inkább rákérdezek.
1. Mennyi a keret?
40k forintos lélektani határt nem szeretném átlépni
2. Használtpiac játszik?
Igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Igen
4. Mire használnád az egeret?
Munkára és gaming-re is
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
alacsony, ezzel szerintem nem lesz gond
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Jelenleg egy Zowie EC2-t használok, legyen ehhez hasonló asszimetrikus jobbkezes, és lehet egy kicsit kisebb, de nagyobb semmiképp. Legyen wireless, és tudjon több eszközre csatlakozni, azok között váltani. Hüvelykujjnál legyen 2 extra gomb.
Tudnátok nekem ezeknek megfelelő egeret ajánlani?
Előre is köszönöm!
Balázs -
Boba0514
tag
válasz FireKeeper #97789 üzenetére
Hát nem könnyen, néha átcsúszik palm-ba, ezt bevallom
Közben rájöttem, hogy igazából egy USB switch is megoldja a multihost-ot, így lehet azt a feltételt inkább elengedem -
pbalazs09
csendes tag
Sziasztok! Milyen vezeték nélküli egeret ajánlatok az alábbiak alapján? Egyelőre a Logitech M705 Marathon a kiszemelt.
1. Mennyi a keret? Max 10-15 ezer forint
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Netezés és néha photoshop
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. Kb. 16 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Közepes
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Vezeték nélküli legyen.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz FireKeeper #97793 üzenetére
De ergot szeretne. Ami pedig konnyu es kicsi ergo az most leginkabb a Thorn.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Yamaha R1
tag
Sziasztok!
A lamzu.com-os rendelések honnan érkeznek? Amennyiben Kínából, akkor még rá fogják verni a világbajnok királyi adót?
Melyik most a legjobb wireless egér gyártó, ha a formát figyelmen kívül hagyjuk? Ha az összeszerelési minőséget, a szoftveres támogatást, és a megbízható, stabil működést nézzük? Razer, Lamzu, Pulsar, Logitech?
A Razer-rel kapcsolatban nagyon rossz tapasztalataim voltak a 2000-es évek elején. Akkoriban nagyon rá voltam mozdulva a ledes, világítós szarokra. A Razer kínált először ilyen egereket, ezért meg is vettem szépen sorban az összeset. Boomslang, Viper, Diamondback Plasma, Copperhead. Mindegyik volt, és mindegyik szétment pár hónap alatt. Szépek voltak, jók viszont nem, ezért azóta kerülöm a gyártót messziről. 2006 óta kizárólag Logitech egereket használtam, MX510-> 518 -> G500 -> G502 (az 510-et eladtam, de a többi a mai napig tökéletesen működik). Most viszont áttérnék vezeték nélkülire, és az sem lenne hátrány, ha könnyebb lenne. Több helyen olvastam, hogy a Logitech minősége nagyot esett az utóbbi időben. A Razer javult? Mit lehet manapság nyugodt szívvel megvenni?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Yamaha R1 #97796 üzenetére
lamzu.com kína, lehet hogy csak mázlim volt, de nekem 0 extra költséggel jött meg a Thorn, annyit fizettem csak ami a weboldalon volt, +postaköltség. Expressone hozta ki.
nehéz egy az egyben kijelenteni hogy legjobb gyártó. meg szériánként a legjobb gyártónál is beeshetnek QC problémák. vagy csak épp kifogsz egy gyenge példányt egy egyébként megbízható kínálatból. na meg ugye a legtöbb egérben legalább egy, de sokszor több komponens is mechanikus alkatrészeket használ (kapcsolók, enkóder), amik elhasználódnak és előbb utóbb meghibásodnak, amival nem igazán tudsz mit kezdeni.
de amúgy QC-ben és összeszerelési minőségben sztem a mai napig ott van a szeren a Razer és a Logitech is, igaz árban, meg főleg ár/értkében már nem annyira jók. fiatalabb gyártóknál mint Lamzu, Pulsar, jobb ár-érték arányú cuccot kapsz általában, de a szoftver eléggé fapados (mondjuk nálam ez plusz, synapse és G-hub is elég bloatware), és az meg jó kérdés hogy mondjuk 5 év múlva mi lesz velük.
-
Szellem.
nagyúr
válasz FireKeeper #97797 üzenetére
Abban az esetben, ha a csomag feladója átvállalja a téged terhelő vámot, áfát, stb, amit meg kell fizetni és ezt feltünteti a fuvarlevélen, akkor Te egyből megkapod a csomagodat 0 extra költséggel. Sok EU-n gyártó operál ezzel egy bizonyos értékhatár felett, hogy benyelik ezeket a költségeket, hogy versenyképesek tudjanak maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest