Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Sk8erPeter #8676 üzenetére

    Na, kezdődik...
    Az emberek túlnyomó többsége azért fogadja el, mert nem tudatos vásárló, és egyszerűen hisz annak, amit papíron olvas. Ennyi. Szomorú, tudom, de ez tény.
    Nem magával a technológiával van bajom, hanem a termékekkel, amik erre épülnek. Nem attól buta valaki, hogy lézeres egeret használ, hanem attól, hogy pl. Genius, meg egyéb ilyen retkeket meleg szívvel ajánl játékra.
    Persze, ha valakinek fogalma sincs arról, hogy milyen az, amikor valami tényleg jó (és a skill-je sincs meg hozzá (jegyzem, nem kell ahhoz pro-nak lenni...), hogy feltűnjön neki, ha valami hibádzik -ó, mennyi ilyen van-), akkor hogyan is várhatnánk el, hogy értékelhető véleményt alkosson...Mégegyszer leírnám, hogy játékról van szó.
    Ne a Trust, A4Tech, Genius meg egyéb noname optikai/lézeres utángyártott, fröccsöntött műanyagdarabok legyenek már a mérce, hanem MS 1.1/3.0, Logitech MX-ek, SS Kinzu, 3G/3,5G-s Razer infra-k...

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák