Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz nyunyu #8622 üzenetére

    Jah, csak most látom, hogy utólag szerkesztetted a hsz.-edet, és abban már konkrét ajánlatok is voltak. :D

    Közben pont ezeket nézegettem, meg ezenfelül még jópárat, akár még ilyen piros, mintás Logitech M310 Nano is jó lenne: [link]

    Vagy ilyen kék: [link], [link], [link], vagy [link]
    - habár a Revoltec márkáról semmi tapasztalatom nincs, erről mi a vélemény?

    Ja, szóval igaz, bocs, kicsit előbb küldtem, mint ahogy alaposan szétnéztem volna, vannak azért színesek bőven, csak sok van, ami túl csicsa.
    Lehet, hogy válogatós vagyok, de több évre szóló befektetés ez is. :) (Mondjuk ez most mutternak, úgyhogy neki kell a végső döntést meghoznia, én csak előszűrök. :D)

    (#8624) nyunyu:
    "Nem tudom, mi a bajod ezzel a konstrukcioval."
    Régebbről van ilyen jellegű egér itthon, igazából nem használom, de amikor használtam, rohadtul idegesített, hogy valahogy ennél a kialakításnál nehézkesebb a gombhasználat (vagy nem mindig sikerül úgy eltalálni, ahogy kéne), és ezt mások hasonló jellegű egereinél is tapasztaltam, egy-két ismerősnek volt hasonló, meg boltokban is nyomkodtam, ahol ki volt téve (jó, erre lehet mondani, hogy azt sokan nyomogatják, így szét van már nyomorgatva, de az nem stimmel, mert akkor a másik kialakítás miért volt akkor is kényelmesen használható :D), és valahogy nem volt kényelmes, evvan.
    Nyilván van olyan egér is, ahol ez ettől eltér, és nem ilyen kényelmetlen a használata, de az eddigi tapasztalataim nem voltak kellemesek az ilyen jellegű egerekkel - de simán lehet, hogy lenne olyan hasonló jellegű egér, ami ezt a véleményemet megváltoztatná.
    Amit konkrétan linkeltem, a Dell egér valahogy nem tűnik olyan agyoncsaphatatlan konstrukciónak, mint a sok Logitech, amin látszik, hogy valóban minőségi darab (mondjuk nyilván közrejátszik a tapasztalatom is a Logitech-ekkel, amik nagyon pozitívak). Ettől függetlenül simán lehet, hogy tök jó, minőségi darab az a Dell-egér is, fogalmam sincs róla, Ti sem írtatok erről semmit, úgyhogy nem tudhatom. :)

    A piros Logitech, amit linkeltem a hsz. elején, szintén hasonló kialakításúnak tűnik, de valahogy ez megbízhatóbbnak látszik ránézésre.
    Aztán a franc tudja. Mindenesetre az tetszik.

    Na jó, küldtem egy jó listát mutternak a szóba jöhető egerekről, most már övé a döntés joga. :D

    Szóval köszi a segítségeket neked, cellpetinek és BioNiCMaN-nek is! :K

    Persze azért még nem sértődöm meg, ha erre a hsz.-re kapok reakciót, ha esetleg van ellenvélemény. :P
    De a lényeg, hogy most már van jópár darab, amik közül válogathatok (sokat nem is linkeltem be ide, amiket kiválasztottam, kicsit sok lenne :) ).

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák