Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz xmad #8431 üzenetére

    Így van.

    Abban, hogy amikor rántasz rajta egy gyorsat, akkor nem követi a mozgást, hanem kiakad, fel-/lenéz, elkezd pörögni, esetleg "csak" negatív gyorsulás lesz a vége. Ergo kikényszerít egy dührohamot. ;]

    Nézd végig, ebben mew-koma egy Logitech MX 310-et nyüstöl és van benne normális rántás: link.

    Olyan szempontból kissé szélsőséges, hogy nem mindenki használ ilyen alacsony sens-et, így kisebb úton rántja az egeret, de itt magának a mozdulatnak a sebességén van a hangsúly. Ez az a pont, ahol a fennen említett csodálatos rágcsálók kivétel nélkül elvéreznek.
    Meg ez az a pont, hogy ha egy ilyet nem bír tisztességgel lekövetni, akkor kuka. Már, ha Photoshop-ozni, netán játszogatni is szeretnék vele néha, nem csak arra kell, hogy hetente 3 órát netezzek.

    Persze az sem mindegy, hogy a szenzor hány felvételt készít az alatta lévő felületről. Itt is számít a minőség, nem csak a gyorsulásnál (pl. Photoshop, CAD). Az, hogy hány dpi, már csak 20-ad rangú tényező.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák