Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
te azt írtad, hogy 216d_kb verziót vettél, erre javasoltam, hogy inkább a 216d_bk változatot kellett volna venned! de viccet félretéve, csak felcserélted a két betűt; nem kb hanem bk (black!)
Nescafé; igen, megéri!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
de, biztos van aki kapizsgálja, más a gond ajánlás terén; notis íróknál nem csak annyiból áll a dolog, hogy veszel egy notis írót a boltban, berakod a notiba, és kész, hanem ennél bonyolultabb! a legtöbb notinál speciális kialakítása van az író előlapjának, sok olyan notival találkoztam már, amihez csak a gyártó/szerviz tudott megfelelő írót/előlapot biztosítani, más típusoknál előlap nélkül, vagy az előlap átszerelésével - már amennyiben lehetséges - volt csak kivitelezhető az író cseréje!
hogy a kérdésedre is válaszoljak; notis fronton nagyon jól teljesítenek az lg írói, én is használok ilyet (gsa-t20n), ami még a legkényesebb kétrétegű lemezeket (ritek és társai mid) is megírja - pedig a dual layer lemezek írása tényleg kényes dolog! link
az asus mostanság lg illetve matshita írókat épít be gyárilag a notijaiba, utóbbihoz is van szerencsém (uj870qj), azzal sincs probléma, tökéletesen dolgozik!
ha üzletben nem találsz olyan írót, ami előlapilag illene a notidba, akkor vedd fel a kapcsolatot az asus szervizével, kérdezd meg, hogy adott notiba milyen írót, és mennyiért tudnának beszerezni/cserélni - garis időn belül és kívül is megoldják;
1133 Budapest, Véső utca 7. > Hétfő-Péntek 8:00-17:00 óráig > +36-1-452-4670 > szerviz@hrp.hu[ Szerkesztve ]
-
legenda
én az lg írót venném - feltéve, ha annak az előlapja már alapban jó, vagy legalább rátehető a korábbi íród előlapja - mert feltételnek írtad a megbízható olvasást, és az lg azt a régebbi, karcos, más módon problémás lemezeket is beolvassa, amit a pioneer már nem!
-
Mr.Grincs
veterán
Én pioneer írót vennék notiba. Hogy miért azért mert a pioneer írókba még sohasem csalódtam hála az égnek. Én is most készülök Pioneer írót venni megint, csak nem notiba hanem asztali gépbe.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- BONTATLAN! Seagate 10TB SATA 3.5" Merevlemez!
- / Kingston 240GB 2.5 SSD ÚJ / + 41-DB 500GB 2.5 100/100% HDD eladóak!
- Hibátlan - SAMSUNG 500GB 860Evo 2.5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest