Hirdetés
- Háromnegyed órányi videón a Kingdom Come Deliverance 2
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Steam topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsirigó7
senior tag
válasz hajtömeg #13383 üzenetére
Nem hiszem hogy az évek során sokáig beválna egy ilyen pörkölés.
Igaz ez nem verbatim, csak fele áru mediarange 16x DVD-R.
De láttam már ettől kínai verbára rosszabb pörkölést is.Az a gond, hogy a lemezek nem szeretik a hideget-forróságot-napfényt-port.
A piacon a lemezeknek van bőven része mindebből.
Napközben kint vannak a placcon. Télvíz idején, biztos nem fűtött helyiségben vannak tárolva esténként.
Vagy a konténerek ma már klimatizáltak??[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
-
kicsirigó7
senior tag
válasz King Unique #13388 üzenetére
Optiarc AD-719xS/A = LiteOn DH-20A3 x
Optiarc AD-722xS/A= LiteOn iHAS/iHAP x22
A többi Nec vagy Optiarc író, tudtommal saját gyártmányuk. NEC chipset-el.
De lehet hogy van még ilyen átcímkézett széria. Szinte mindenki gyárt már mindenkinek 3-4 év óta.
LiteOn az asus-nak, plextornak, optiarc-nak.
Optiarc a liteonnak.
Lg a HP-nek.
QSI a pionak.A pio BDR-205BK-ban is Lg féle vezérlőchip van.
Nem csodálkoznám ha az Lg készítené bérgyártásban. -
kicsirigó7
senior tag
válasz methyl #13398 üzenetére
Optiarc 7261S és Plextor PX-810SA közül egyik sem tud minőségi tesztet?
Semmilyen programmal?Sajna egyik sem tesztképes író.
Tehát ha lefutna bármelyik progival is a PI-PIF teszt,ezekkel az írókkal. Az értékelhetetlen lenne.Mert mindkettő NEC chipset-es.
Optiarc 7261S-el, ép ezért nincs értelme
Plextor PX-810SA valójában egy átcímkézett Pioneer 212D.Mondjak le a tesztelésről????
A nero Benchmark teszt, lefuttatható mindkettővel. Bár ez éppen csak több a semminél.
Ha minőség tesztelni akarsz, akkor be kell ruházni egy MTK chipset-es LiteOn vagy liteon klón Asus/Plextor íróba. Esetleg egy Samsung SH-S222L vagy SH-S223L is megfelel ilyen célra. De a samu nem tud jittert .[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
válasz methyl #13402 üzenetére
Blu-ray írók/combók-nál is igen szegény a tesztképes felhozatal.
Szintén a LiteOn és Samsung írók olvasók tesztképesek. Legalább is, én így tudom.
De lehet más vagy mások többet tudnak. Mert én még leragadtam a DVD-nél.DVD írókban, Samsung SH-S222A vagy S222L még szokott lenni vidéken is. Igaz ezek ATA csatolásúak.
[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
válasz _Volkovy_ #13440 üzenetére
Ez a DL -R mid támogatottsági lista, ha crossflash-eled a 216D-t, 216L-re.
Firmware: PIONEER DVD-RW DVR-216L1.10 09/11/06
DVD-R9 Media Codes (16)
--------------------------------------------------------------------------------
CMC MAG. AD4- [ 2x, 4x ]
CMC MAG. AD8- [ 2x, 4x, 6x, 8x ]
JVC-RD40 - [ 2x, 4x ]
JVC-RD81 - [ 2x, 4x ]
MBI 05RD30 - [ 2x, 4x, 6x, 8x ]
MKM 01RD30 - [ 2x, 4x, 6x, 8x ]
MKM 03RD30 - [ 2x, 4x, 6x, 8x, 10x ]
MKM 04RD30 - [ 2x, 4x, 6x, 8x, 12x, 10x ]
MXL RGD02 - [ 2x, 4x, 6x, 8x ]
PRINCORDL05 - [ 2x, 4x ]
PRINCORDL32 - [ 2x, 4x ]
RICOHJPN R01- [ 2x ]
RITEKP01 - [ 2x, 4x ]
RITEKP02 - [ 2x, 4x, 6x, 8x ]
TDK-R DL001 - [ ]
TYG11 - [ 2x, 4x, 6x, 8xHa nincs ezek között a mid, akkor felesleges. Mert elcseszheted az írót, ha valamit nem jól csinálsz.
[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
Erre nyújt megoldást a BookType bitsetting rugalmas beállítási lehetősége, amelynek köszönhetően a DVD+R, +RW és DL lemezekre a gyárilag sokszorosított DVD-ROM lemezek médiaazonosító kódját írathatjuk a default pluszos médiakódok helyett. Mivel a megírt lemezek optikailag igen közel állnak a gyári korongokhoz, az így megtévesztett lejátszók DVD-ROM lemezként megközelítve simán tudják majd kezelni az ügyesen megírt lemezeket. A DVD+RW lemezeken természetesen utólag is lehet változtatni a bitsetting beállítást, a DVD+R és és DVD+R DL lemezeken ezt az írás előtt kell elvégezni, és a meghajtó – újabb változtatásig – az összes lemezt így írja majd meg. Sajnos nem minden DVD-író esetén van módunk a bitsetting szabad átállítására. Ahol ez lehetséges, általában nagymértékben növeli a pluszos lemezek várható kompatibilitási esélyeit.
Elég sok író, már gyárilag ilyen bitsetting firmware-val jön ki. Van olyan, amikor módosított fw felrakása szükséges. Vagy a felhasználónak kell módosítani pl a Pioneer esetében a MediaCodeSpeedEdit segítségével.Nagyon sok emberbe, még bele vannak olyan dolgok rögzülve mint:
Asztali lejátszóba DVD-R lemezre kell írni.
TDK lemez a favorit.Egyetlen egy hátránya van a DVD+R formátumnak. A valamivel kisebb írási kapacitás.
De ezt a formátumot,egy arra alkalmas íróval túl lehet írni.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
válasz King Unique #13462 üzenetére
Most derült ki hogy az 524 A-n a BL2U fw van, verybigboy-nak.
Vagy is a legújabb, de itt is úgy jártak mint a samu 223L-nél az SB04 el. -
kicsirigó7
senior tag
válasz King Unique #13464 üzenetére
Az nem olyan egyszerű mint a samunál . Sima exe-vel itt nem fog menni.
Csak bin fájlal lehet megoldani, Flash vagy EEPROM Utility segítségével. -
kicsirigó7
senior tag
Nekem van Pioneer 215D és 219LBK is.
Sajnos el kell hogy szomorítsalak, mert a 215D jobb minőségben pörköl.
Ha nem volt gondod a pioval akkor rossz cserét csináltál.
219LBK valójában QSI gyártmány, MTK MT1839LN vezérlőchippel.
Az eredeti Pioneer gyártmányok, NEC vezérlőchippel készültek a 216D-ig. -
kicsirigó7
senior tag
válasz Hequila #13545 üzenetére
Nem olyan rossz az a NEC ND-4551A.
RitekF16, 8x írás 4550A: fw:1.09.Van olyan jó mint a mostani AD-726xS sorozat.
Az összes mai mid-et ismeri. Inkább az írási sebesség kiválasztása nem megfelelő.
4x-es sebesség helyett, 6-8-12x-sen sokkal jobb minőségben pörkölne.
Másik dolog, hogy a 4551A-val 16x-san végzett minőség teszt, egyenlő a nullával.
Egy tesztképes íróval 4-8x-san végzett teszt, egész más képet mutatna ugyan erről a pörkölésről.
Tehát ha minőséget akarsz kiadni a kezeid közül, vagy magadnak megtartani. Akkor mindenképp kell egy tesztképes író.
Amivel kitudod magadnak kísérletezni az írási sebességet tégelyenként.
Jól érteted tégelyenként Mert egy másik tégely ugyan abból a márkából, már más minőségű. Sajnos mára nincs olyan márka amely állandó minőséget produkálna.Tőlem vehetsz egy Optiarc AD-7260S írót. De azzal nem fogsz tudni tesztelni.
4x írási sebesség mellett az is ilyet produkál.Én inkább egy Asus 24B3ST írót vennék a 4551A mellé, a tesztképesség miatt.
Mert hiába a jó író, ha nem tudod hogy melyik lemezt milyen sebességgel pörköld.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
válasz IRON STORM #13553 üzenetére
Nekem van, 2db ND-4550A. És van 2db 7260S is.
Tehát össze tudom hasonlítani, hogy mit tudnak.
Igaz hogy a 8x-os lemezeket 4x sebességre optimalizálták rá. Az eső fw-k ben.
De az 1.09 már a legtöbb 16x lemezt 8-12x-san, jobb minőségben pörköli.A 24b3st írót a tesztképesség miatt ajánlottam a 4551A mellé.
Egy szót se írtam arról hogy az jobb lenne pl a 726X sorozattól.
Vagy hogy mostantól azzal írogasson.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
Mért ne mutogassak RitekF1 teszteket.
Én meg tudom írni így is őket, talán zavar??
Tudom hogy sokan mások csak pocskondiázzák. De én inkább ezt veszem, mint kínai verbába belefussak. Vagy akár a JVC DVD +R helyett is Maxell +R lemezt veszek.
Mert sokkal jobb minőségben megtudom pörkölni. Ráadásként sokkal olcsóbb.Tőlem felvehették ad-72xx szériát is. De akkor sem 16x sebességen tesztelünk.
Majd mutatok tesztet Liteon 524A és AD-7260S által végzettet. Attól kapsz majd szívrohamot. -
kicsirigó7
senior tag
Itt a két teszt:
Igaz ezeket még tavaly csináltam, pusztán kíváncsiságból.Világoskék TDK 16x DVD-R mid: CMC.MAG.AM3
Már hogy, ne csak ritek tesztet linkeljek.
Az író, LG GSA H10N 4x írás:Sony Optiarc AD-7260S tesztje:
mellesleg az újabb szériás jvc korongokba valamiért beletörik az ad-4551a bicskája az utolsó firmware mellett is!
Ez valóban igaz Ezt a márkát csak a legújabb írók tudják jó minőségben pörkölni, több kevesebb sikerrel. +R változatot több, -R t kevesebb sikerrel.
De ezen márkán vagy mid-en kívül, nem találkoztam még olyan lemezzel, amit a 4550A-m nem tudott volna a lemez minőségéhez képest megírni. Úgy mint a 7260S. -
kicsirigó7
senior tag
válasz IRON STORM #13563 üzenetére
Igen olvasható. Mármint értettem amit írtál.
De mit ér valaki egy jó íróval, ha nem tudja hogy milyen sebességen pörköljön vele?
Az is igaz hogy a 45xx sorozathoz már nem lesz új fw.Viszont ezzel a újabb revíziós lemezekkel nem értek egyet.
Sokkal inkább a DVD lemezek minősége romlott az utóbbi 2-3 évben,(márkától függetlenül). Amely beszerzésenként, kiszerelésenként de akár tégelyenként is változhat.
Ez visszavezethető az olcsóbbodáshoz. Mert ilyen lemez árak mellett nem éri meg a márkáknak saját gyártósoron készíteni a lemezeiket. Így kiadják bérgyártásba, vagy ép Kínában létesítenek gyártósort. Mára a mennyiség nem a minőség a lényeg, mert csak így van rajta haszon. Sokan mások, eleve 5-6 gyártóval gyártatnak, azt saját márkanéven értékesítik.
Én épp ezek miatt ajánlottam Hequila részére egy tesztképes író beszerzését. Mert jártam már úgy hogy 4x sebességen nagyon csúnya írásminőséget produkált a 4550A-m, míg 8x-san sokkal jobb minőség született ugyan azzal az író/lemez fw kombinációval. Előtte lévő tégely lemezzel semmi gond nem volt 4x-sen sem. Volt hogy ellenkezőleg történt. Simán elírtam 4-5 tégely lemezt Sony lemezt 8x-tempón, szuper minőségben. Aztán egy új beszerzésnél már csak 4x stratégia tudott elfogadható minőséget kihozni a lemezből. 8x-san pocsék eredmény született. Az egyik sony tajvanon, a másik már indiában készült.Tehát nem elég egy jó minőségben pörkölő író, és egy megszokott írási sebesség.
Sajnos mára oda értünk hogy ki kell tapasztalni a lemezeket, akár tégelyenként is.
Amit csak egy tesztképes íróval lehet. Ezeket,te is ugyan ilyen jól tudod mint én.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
Ezeket tudom onnan ajánlani:
Asus DRW-24B3LT, Asus DRW-24B3ST. Ezek halkabbak olvasás közben is.
Csak át kell őket Crossflashelni, Plextor vagy LiteOn íróvá.Ha nem akarsz ilyennel bajlódni akkor a Nec AD-7260S és változatai ajánlottak.
Csak ugye ezek hangosak.Marad még ez: Samsung SH-S222A halk is jó is, aránylag szépen is pörköl.
Esetleg ha beleakadsz Samsung SH-S222L verzióba.
Igaz ezek IDE-s csatolásúak, de jó írók.Satásban a Samsung SH-S223L az ajánlott.
Szerintem Nyíregyházán, ha nem is ebben a boltban, de egy másikban bele lehet botlani.AB és C-re végződő változatait hanyagolnám. AB még ismeretlen.
C Bár régebbi verzió, de nem ajánlott. Mert hiába van egy rahedli fw hozzá, még sem sikerült még egy sem igazán jóra.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
Samsung SH-S222A a sima, SH-S222L a LightScribe változat.
223A nem létezik! Legalábbis én nem tudok róla.
Samsungnál a 223 a satás verziót jelenti, a 222 az IDE.
Satásban csak a 223L vagy 223F verziót vedd meg, a többi felejtős.223AB- vel még nem találkoztam, nem teszteltem, ezért nem merem ajánlani.
De ha mégis ezt veszed, akkor lesz hazai infónk róla. Vagy jó vagy nem.Ezek az Asus írók, asus fw verziókkal közepes minőségben pörkölnek. Nem is nagyon jött ki azóta újabb változat. Emiatt kell a Crossflas.
Szk:
Abban igazad van, hogy lapcsere esetén majd vakarózhatsz. Ha azon esetleg nem lesz majd egy IDE csati sem. Ha lapcserére készülsz a közeljövőben, akkor inkább satás írót vegyél.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
Samsung SH-S223F a sima, SH-S223L a LightScribe változat.
Ez mindkettő jó író. Kifutó széria, ezért nehéz őket beszerezni. Lassan már csak elfekvőben vannak néhány boltban.
A 223L /222L- a két legjobb írásminőségre a Samsungok közül.
223F/222A is jó, ezek kicsivel gyengébbek írásminőségben.
De még mindig jobbak mint a mostani LG és Pioneer írók, és az újabb SH-S223C. -
kicsirigó7
senior tag
válasz Flashget #13655 üzenetére
Abba már nem raknak semmilyen más chipsetet.
Hiszen itt az új Samsung SH-S222AB MTK B szériás chipsettel.
Igaz nekem még nincs, de már vannak tesztek az írásairól külföldi oldalakon.
18x írás JVC DVD+R lemezre:
Samsung teszt:
LiteOn teszt:Nem is olyan rossz pörkölés.
[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
Az az érdekes hogy a Samsung SH-S222AB -nek a csatlakozó felülete:
S-ATA
Holott eddig a 222-es sorozat volt az IDE, 223 sorozat a S-ATA. -
kicsirigó7
senior tag
Nekem van Samsung 182D,már 5éves 203D,203B, 4 évesek 223F,3 éves 223L.1 éves.
Tehát a tartóssággal nincsen baj.
Volt már 222L, 222A, 223C.íróm is
Ezek közül csak a 223C-vel nem voltam megelégedve. Ezt az írásminősége miatt adtam el.
222L, 222A írókat elkönyörögték tőlem, olyan haverok akiknek az alaplapjukon még nincs Sata csati.
Egyébként a Samsungokkal a 182 előtti modellekkel volt probléma. Rengeteget vittek vissza belőle 6-7 éve. Nagyon sok bolt, az akkori dolgok miatt szidja. Nem is rendeltek a márkából azóta.
Lemerném fogadni, hogy vagy LG-t vagy Pioneer írót ajánlottak neked a Samsung helyett??
De minden márkánál volt van hibás sorozat. PL Pioneer 112-116-216 íróknál rengeteg hibás darab volt.
A jelenlegi piok mind a QSI írói, nem egy nagy számok
Nec íróinál az AD 71xx szériák nagyon gázak.
Az Lg a H62L óta nem bírt egy valamirevaló szériát összehozni.Vehetsz bátran Samsung SH-S222AB írót satás és szépen pörköl.
Azt hiszem én is veszek belőle.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
-
kicsirigó7
senior tag
válasz King Unique #13665 üzenetére
Ez az alap gyári fw. Tudtommal nincs hozzá buherált. Samsungokhoz nem is, vagy csak nagyon ritkán készítenek módosított fw-t.
A verba mellett csak ennyi volt kiírva:
Verbatim 16X DVD+R, mid: MCC 004 (Z9848-PAPA29LE)
Burned @16XSzk:
Nincs fenn 4x írás scan. Viszont a 22x írás nem jó megoldás vele.
Mint minden író, ez is a lemez külső széle felé éri el a max sebességet, de ott már megnövekszik a PI-PIF érték. Így ezzel az alap fw-vel minőségibb lemezre, max 16-18x pörköléssel nagyon szépen muzsikál.
Ha emlékszel régebbről, az alap Plextor 890SA és a LiteOn 624B fw-vel írt tesztekre.
Akkor észrevehetően sokkal jobban teljesít a Samsung már most.
Főleg a jitter nagyon szép, a magas sebességhez képest is 12% alatt van, és egyenletes.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
válasz Flashget #13679 üzenetére
Én azért még mindig azt mondom hogy az AD-726xS széria, nem tesztképes.
Az egy dolog hogy felvették a támogatottsági listára az Opti Drive Control-nál, és lefuttatható vele az írásminőség teszt.A két teszt ugyan arról a lemezről készült 8x sebességen:
Igaz hogy még két különböző LiteOn íróval készített teszt között is van különbség, de ennyi azért már hagy némi kétséget.
[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
Bocs Flashget, de az előbbi nem neked akart szólni. Új hsz-ként akartam, de így jött össze.
-
kicsirigó7
senior tag
válasz Energie X #13737 üzenetére
Sony Optiarc AD-7261S
Samsung SH-S223L
Asus 24B3LT
Mindhárom Lightscribe, SATA. Kiválóan pörkölik a Verbatim DVD+R lemezt. Alapvetően ezt a formátumot kezelik jobban. De a dual layer, DVD-RAM vagy a DVD-R lemezzel sincsen bajuk.
Az utóbbi Asust kell crossflashelni LiteOn íróvá. Egyrészt hogy jobb minőségben pörköljön,másrészt a Bitsetting miatt. Leírásokat linkeket találsz hozzá a topic-ban, ha kicsit visszaolvasol.
A samu automatikusan tudja. Az optiarc-is, ha mégse akkor ott a Liggy's féle fw.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
válasz Flashget #13742 üzenetére
SONY=Optiarc
Mármint Optiarc mindkét író belseje. Csak fw-ben különböznek.
Van külön SONY és Optiarc FW hozzá.Optiarc DVD RW AD-7260S fw:1.02
Ebből kifolyólag szerintem grancia vesztéssel jár, ha eredetileg Optiarc fw-vel rendelkező íróra SONY fw-teszel fel, (vagy fordítva), és így próbálod javíttatni/cseréltetni.
Sony Nec Optiarc trióból pár éve a NEC vált ki, maradt a Sony Optiarc.
NEC azóta csak a chipset-jét adja a Sony Optiarc írókhoz.Mint ahogyan, az MTK chipset-jét használja a LiteOn,Samsung, és a QSI.
[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
Egyébként az AD-7260S-t, tudtommal nálunk csak Optiarc fw-vel forgalmazzák. De lehet hogy tévedek.
Sony névvel és fw-vel, csak (Sony DRU-880S) íróként lehet megvenni.
Mint ahogyan a régebbi, DRU-870S belseje is AD-7240S volt. -
kicsirigó7
senior tag
válasz bajtokarpi #13801 üzenetére
Szerintem ne mond le az Asus-t,a PI-PIF-Jitter tesztképessége miatt. De vegyél hozzá egy másik írót is.
Ezeket ajánlom: Samsung SH-S222L / SH-S222AB / SH-S223L.
Vagy a Sony Optiarc AD-726xS széria. -
kicsirigó7
senior tag
-
kicsirigó7
senior tag
e-Sata [külső rack] kicsit már húzósabb árban.
Fekete USB-s, található bőven [link]
Nem jelenthet gondot az USB-s átvitel sem, a rack-es ODD meghajtóknál.
Az átviteli sebessége, elég a normál kivitelű ODD-k megfelelő működéséhez.
Ha jól tudom,az USB 2.0 szabvány maximális adatátviteli sebessége 480 Mbit, ebből a legjobb esetben is 280-at hasznosíthatunk, ez valójában (35 MB/s) Ami több mint elég a 16x DVD íráshoz olvasáshoz.Szimpla Rétegű (4,7 GB) olvasási sebesség:
1x olvasási sebesség: max 1.321MB/s = ~56 perc
6x CAV (avg. ~4x) olvasási sebesség: max 7.93MB/s = ~14 perc
8x CAV (avg. ~6x) olvasási sebesség: max 10.57MB/s = ~10 perc
12x CAV (avg. ~8x) olvasási sebesség: max 15.85MB/s = ~7 perc
16x CAV (avg. ~12x) olvasási sebesség: max 21.13MB/s = ~5 percGondolom nem akarsz majd vele 22-24x sebességgel, DVD-t írni.
Mivel a 212D/810 max 18x író.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
válasz TomiLi #13831 üzenetére
Rakd fel rá az SB03 Fw-t. Szedj le minden emuláló progit, és úgy próba. Ha ezután is vacakol akkor gariztatás.
Egyébként minden márkánál van selejt, nem csak a samunál. Jó pár éve, a DVD író tömegtermék.
Az olcsóbbodásnak ez az eredménye. Ma ez a szlogen a gyártóknál.
Minél többet, minél olcsóbban. -
-
kicsirigó7
senior tag
válasz HoReSz1975 #13869 üzenetére
Samsung SH-S223L írót SB03 fw-vel használd, az a legjobb hozzá!
Az SB04 igaz hogy újabb, de már többen is tapasztaltuk hogy kicsivel rosszabb minőségben pörköl vele, mint az SB03 -al. -
kicsirigó7
senior tag
Sajnos a Samsung 203D, nem igazán volt jó DL lemezek pörkölésében.
Abból a szériából az SH-S203B volt a favorit.
Mivel akkortájt nekem is 203D-m volt, így egy Optiarc AD-5200S-t használtam ilyen célra.Szk:
Viszont a DL lemez tesztel, nem volt gondja vele. Beolvasott tesztelt minden lemezt.
Nagy valószínűséggel, a végét rúgja ha már fw csere után se javult meg.
Legalábbis DL lemez kezelés terén.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
válasz HoReSz1975 #13872 üzenetére
Igen a samuknál vissza lehet tenni.
[Innen] szedd le, az SB03 exét. -
kicsirigó7
senior tag
válasz HoReSz1975 #13875 üzenetére
Ügyes.
Nem ez volt az első és utolsó elrontott frissítés DVD író körökben. Előfordult ez már más márkánál is.
A samu 223L előtt, a LiteOn iHAS 524 A legújabb fw-jét szúrták el.
Az Optiarc AD-7260S 1.02, Sony 1.60 fw-je is jobban sikerült mint a 1.03.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háromnegyed órányi videón a Kingdom Come Deliverance 2
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- További aktív témák...
- Hibátlan - SAMSUNG 500GB 860Evo 2.5" SATA SSD
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV2 m.2 SSD (csomagküldés: csak 1200Ft)
- Nagy SSD BAZÁR! 50db ssd egy helyen! (csomagküldés: csak 1200Ft) (frissítve:12.03)
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 PCIe (MZ-V7S500). Mindössze 38 napot ment!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest