Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyuZa
tag
Van egy LG GSA-4163B típusú dvd íróm. Nem tudjátok, hogy evvel az íróval lehet-e dual layeres dvd-ket írni?
-
3P
tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy P965-ös rendszert. Alapvetően mindent SATA-ra szeretnék kötni. A wincseszterrel nincs gondom (SATA II WD 320 GB-s lesz), de a DVD író már nagyobb gond.
Sata-sban csak ezeket találtam:
Samsung SH-W163A (fekete) SATA OEM +R/+RW/DL 16x/8x/8x, -R/-RW/DL 16x/6x/4x /2 év garancia/
Samsung SH-S183 (fekete) SATA OEM +R/+RW/DL 18x/8x/8x, -R/-RW/DL 18x/6x/8x, -RAM 12x /2 év garancia/
Én a kettő közül az utóbbira szavazok, de várom az esetleges tanácsaitok is. Más típusból nem találtam SATA-st (NEC, Pioneer). Mit várhatok ettől a Samsung írótól. Az írsás mennyiség ~4-5 DVD/hét. -
3P
tag
válasz lazydog #2706 üzenetére
Alapvetően egy Abit AB9-es (Intel P965-ös) lapot tervezek. A lap fórumában olvastam, hogy Windows installnál inkább a SATA-s cuccokat kedveli a lap optikai cuccok estén, mert az ide vezérlő egy külön chip. Szóval emiatt gondolkodom SATA-s DVD írón. A Plextron tudom, hogy jó de ott ahol veszem a konfigot nincs, így ez kizáró tényező.
[Szerkesztve] -
dezzol
csendes tag
Hali mindenkinek!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mi a különbség a NEC ND-4571 és a NEC ND-4571A között?
Köszi -
Bernardo20
őstag
LG GSA-5169D írom van és a gondom vele, hogy a ricoh 16x dvd-t 20perc alatt irja meg..
a fujit meg 8x-osan 25perc alatt ez kicsit durva.. a ricoh cd-t néha 10percig is elirja.
ez mitől lehet?
vigyem vissza gariba? -
3x3y
aktív tag
válasz Bernardo20 #2710 üzenetére
Ez a jelenség lassú írási sebességre utal:
1. Az íród valami miatt visszaállt PIO módba. (Sajátgép, tulajdonságok, Hardver, Eszközkezelő, IDE ATA/ATAPI vezérlők, és ott te tudod hova van téve az íród, arra tulajdonságok, és ha PIO-t ír DMA helyett, aakor töröld az első vagy másodlagos ide csatornát...ahol az íród van...és restart.)
2. Firmware frissítés
3. Müszaki hibaPF
-
mr.geeZ
aktív tag
A kérdés továbbra is adott: LG GSA-5169D-R One Touchról valakinek valami tapasztalata?
>LG GSA-5169D-rol valami velemeny? Kozvetlenul tud tan digitalizalni es DVD-re irni analog jelforrasrol. Es az ara se veszes.
[link]
Az ára meg csak 20400:[link]Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Troy.
addikt
Pioneer DVR-111D DUAL LAYER FEHÉR / FEKETE OEM .Pc.12 8700ft
NEC DVD+-RW ND-5170 DUAL LAYER FEHÉR / 3570 FEKETE OEM . 8100ft
NEC DVD+-RW ND-4571 DL/RAM/LabelFlash FEHÉR / 4571 FEKETE OEM .12 8900ft
melyiket?
[Szerkesztve].
-
Sdi
addikt
válasz LALA_kiraly #2716 üzenetére
Hali
Mindkettő jó író, válasz ''szimpátia'' szerint, de előtte nem árt ha beleolvasol a topikjaikba.
Troy u.a.
[Szerkesztve]"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
3x3y
aktív tag
válasz LALA_kiraly #2716 üzenetére
Most egy Optiarc 5170-t vettem. Teljesen okés, de a rosszabb lemezeket marha lassan olvassa vissza, a jó lemezeket meg gyorsabban mint a Plextor. Írni nagyon tud.
PF
-
LALA_kiraly
őstag
Kollégista vagyok, szal itt nem igazán ''menő'' a minőségi, márkás lemez. A Pio vagy a Nec eszi jobban a no name lemezeket.
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
3x3y
aktív tag
-
senior tag
Estét! Tud valaki valamilyen információt arról hogy mikor lehet már végre kapni hazánkban az ASUS 1612BLT (sata + lightscribe) íróját?!
Forza Ferrari!
-
zso73
veterán
A Samsung 182 D milyen író? Tapasztalatok.....
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok,
dvd írót szeretnék venni az olcsóbb kategóriában, egy pio111-et tudnék venni pl 9900-ért.ebbne az árkategóriában(max 10e) mi a jelenleg ajánlott?
Leginkább audio/adat cd-t és adat dvd- írnék vele, viszont csak ritkán. -
Ramos_
tag
Üdv
egy PIONEER DVD-RW DVR-109 -esem van
pár napja észrevettem hogy a dvd írásnál a buffer level-em elkezdett ugrálni 30-és 99% között, egyfolytában ugrál
ezáltal hihetetlenül lassan írja meg a dvd-t pl 6x-osan beállítva kb 15 perc alatt, de asszem ha 8x-osan akkor is
ilyenkor ugye szóbajöhet a töredezettség mentesítés, de az megvolt már meg amugyis 2 hónapos a system
szóba jöhet az adatkábel de az most lett berakva új egy hónapja
mi lehet a probléma? -
freeze flash
csendes tag
Hali!
Az LG H12L, vagy a Samsung S182 sorozatról mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Igazándiból Plextor-párti vagyok, de most nincs annyi felesleges pénzem...
Írnom meg kellene...freeze
-
sysrq
őstag
Nem hát.
A régebbi 5xx-es szériára tényleg volt sok panasz (a forumon), azota elterjedt hogy a Samsung rossz, de a 183-as szériárol nincsen nagyon hir.
Én használok egyett 3 hete (S-ATA-sat) még nem romlott el. (Persze tudom majd fog.)
Vigasztaljon, a sok huhogás után megkérdeztem a szervizes srácot mi a véleménye? (Azért utolag mert nem volt választásom S-ATA-sbol csak ez volt. )
Szerinte ugyananyit hoznak vissza (Samsung kontra NEC) de a samsung azonnali cserés a NEC-et meg elöször megprobálják ''megjavitani''. Lehet nem mindenhol.
Egyébbként meg vegyél Plextort, annak csak egy baja van. Drága.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
-FreaK-
veterán
A max10e Ft-os kategóriában milyen írót ajánlotok? Mi most az ár/teljesítmény bajnok az adott kereten belül?
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Multkor ajánlottátok a Pio dvr 111d-t hogy az jó, de 800ft-al drágábban találtam egy Samsung SHS182M-BEBN-t!
Ez a tipus milyen sztetek?
Samsung dvd irók jók??? -
HorvBalint
tag
Sziasztok!
Nemrég hallottam valakitől, hogy szoftveresen megtudta csinálni, hogy a régebbi DVD írója ami elvileg nemkéne hogy tudja a DVD feliratozást vagy címkézést, nemtudom pontosan hogy hívják ezt(Tudjátok oda tudok valami szöveget írni ahova eddig csak tolal szokott az ember ). Szerintetek ez megoldható egy NEC 3540A esetében is, hogy valami új szoftveres frissítéssel működni fog? -
slaci007
senior tag
válasz HorvBalint #2741 üzenetére
Sajnos csak a Pio-nál müködik a dolog.111D&111L
Tungsram 1896-2022
-
Lacika19
csendes tag
Hali! Tesóm akar DVD-írót venni és nem tudja eldönteni hogy NEC-et vagy Samsung-ot vagy Pioneer-t vagy Plextort? Annyira kell neki hogy adatokat mentsen ki nem nagy üzemi írásra!
-
zserrbo
aktív tag
válasz HorvBalint #2741 üzenetére
Akkor a Pio 111D-vel működik a cimkézés?
ha igen melyik? LS vagy LB?
Amúgy milyen LS írót tudtok ajánlani? Én csak LG-ben láttam. Vagyis még Lite-On és HP-ben, de nemtom ezek milyen minőségűek. Lehetőleg írjon mindent, DVD Ramot is és Dual Layeres legyen. Igaz ezt a kettőt nem gyakran vagy lehet abszolút nem fogom használni, de inkább tudja az író. Más márkában van ilyen? Kicsit nem bízok az LG-ben. Lehetetlent kérek?
Gyors segítség kellene.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest