Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    válasz asdf_ #51844 üzenetére

    Köszönöm és értelek, DE azt nem írtam ezeket milyen minőségben tudja, mert az mindenkinek más. Ezért írtam, hogy S9-ről váltanék.
    A legnagyobb gondom elsőkörben az volt, hogy modell filmezésnél ha közel megyek hogy jól kiadja a részleteket, akkor már nem láttszik sokminden és néha nagyon messze kell tegyem a telót, hogy több minden beleférjen az asztalon.
    Második körben a zoomal amivel nem vagyok megelégedve, hogy amikor bejön a jármű a képbe talán kicsit lassan zoomol és talán kis területet. Szóval a viszonylag közeli és gyors mozgásokat kellen jobb minőségben felvenni, esetenként lassítva.
    Harmadik körben a legutobbi éjszakai városi felvétel volt botrányos. Míg a képeket elfogadhatónak tartottam a videót már nem.
    Ha véletlen másban is többet tud vagy majd lehet bővíteni az nem gond. Illetve hasonló árban láttam youtubon 400e géppel egész jó felvételeket, videókat.
    Nem DSLR gépet szeretnék, ügye jóval kissebbek a MILC gépek. Sajnos Brigthos topikot nem találtam lehet még az is jó lett volna.
    Pl. szimpatikus a Sony Alpha 6300 + alap objektível már van 230 körül. Talán ki lehet fogni 200 körül alatt használtan ha épp van vagy hasonlót. Csak többet tud mint a telefon, árban is jó és tudom majd bővíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák