Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Veron #82754 üzenetére

    Valószínűleg vagy a kapcsoló visszatérésének a hangját hallod, ahogy a kapcsolóban a stem ("dugattyú") neki ütődik a kapcsoló felső házának visszatérésekor, vagy a stabilizátor drótot hallod, ami visszaérkezéskor neki ütődik a stabilizátor stem belsejének.

    Ha a többi kapcsoló hangja nem zavar visszatéréskor, akkor valószínűleg nem a kapcsoló hangja lesz, ami zavar, hanem a stabilizátor. Szedd szét megint, és a stabilizátor drót végét kend meg kicsit vastagabban.

    Egyébként arra érdemes figyelni stabilizátornál, hogy a drót azon része ami a műanyag stemen belül van, az jól meg legyen kenve, viszont a drótról lehetőleg ne menjen kenőanyag a műanyag-műanyag kontakt részre, mert ha túl sok kenőanyag jut a műanyag-műanyag kontakhoz, akkor nem fog simán járni a stabilizátor, akadhat lefelé/felfelé a billentyű.

    Ha elkezdene akadni a billentyű, a műanyag -műanyag kontakt részről le kell szedni egy kis kenőanyagot. Ehhez szét se kell szedni, mert a stabilizátor stemjét fel tudod húzni, hogy letörölj róla egy kis kenőanyagot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák