Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz copass #69334 üzenetére
Igen ezt korábban is írtad, hogy az o-ringgel nincs olyan igazi gépelési élmény, de ezt nem egészen értem, ha veszünk egy lineáris kapcsolót.
O-ringgel kb 1-1,5 mm-el rövidebb a kapcsoló/kupak útja és lefelé nem koppan akkorát a kupak. De egy barna esetén is a sajátos kattanása megvan, csak utána nem nyomod le koppanásig a kupakot, az gyűrű miatt.
Szóval a gépelési élménynek meg kéne lenni szerintem, max nincs olyan éles hangja, nincs meg ez az írógépes hang, vagy nem is tudom...
Persze nem akarlak rábeszélni az o-ringre ne érts félre.#69335Tsebacsi
Szerintem ne add fel a K4-et . Ha másként nem megy, akkor hajolj közel a CK550-hez és valahogy halld ki a pengést... utána tuti nem fogsz "lejönni" a K4-ről
Esetleg próbáld meg kontrasztos kupakszínekkel elszeparálni a különböző típusú gombokat (irány, numerikus, betűk...stb)... mondjuk ha "vakon" gépelsz, akkor ez nem sokat ér .
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok