Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz freelanced #67028 üzenetére

    Az ára szerintem nem rossz, ha a komponenseket összeadva nézem, és elmegy, ha az elérhető gépelési élményt.

    A kupakkészlet GMK, azaz doubleshot ABS, feltűnő fényesedést nem látok a felülnézeti képen, szóval nem volt sokat használva. A kompatibilitása inkább elmegy, mint jó (GB során 110 dollárért szokták a hasonlókat adni), ha a jövőben ISO billentyűzetre tennéd, akkor meg leszel lőve, mert azt a készletet szinte lehetetlen beszerezni.

    A kapcsolók túlárazottak lennének eredeti árukon, de így a csomag részeként helyükre kerültek. Ha szereted az erős taktilitást, akkor nyerő, ha nem jön be, akkor bármikor könnyen el tudod adni legalább annyiért, amennyibe egy másik kapcsolókészlet kerül akkor a 3 lábas kapcsolókat nehéz lesz eladni.

    A kábel kivitelezése nem túl szép, a 60 font töredékét éri azzal a tekercseléssel. Ez már az az árkategória, ahol a bumszli aviator még elmegy, de mellette tökéletesnek illene lennie a dolgoknak (disclaimer: kábel terén a funkcionalitás híve vagyok az 5-10 dolláros UGREEN kábelekkel).

    A billentyűzet előnye, hogy high profile és hotswap, de a 230 dollárt messze nem éri meg mondjuk egy feleennyibe kerülő IKKI68 Aurorához viszonyítva (igen, az műanyag, de gépelési élmény oldaláról nézem), de még egy Keychron Q1/Q2 is sokkal olcsóbban tud jobbat. Van hozzá QMK és VIA, így a kiosztást tudod szépen konfigurálni. Hátránya, hogy plate mount stabilizátorokat fogad, csak 3 lábú kapcsolókat tudsz használni vele, és az integrált plate, amitől az egész nagyon merev lesz (körülbelül, mint egy átlagos gamer billentyűzet).

    Az egész buildnek van számomra mindenféle bántás nélkül egy olyan hatása, mintha valaki első saját építése lenne, és megpróbálta mindenből a "legjobbat" összeválogatni az endgame-hez, aztán utólag rájött, hogy mellényúlt párszor (igen, tapasztalat is beszél belőlem :D).

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák