Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Dyingsoul #58704 üzenetére

    Elnézést az offért, félig sikerült megoldanom!
    Egy kis kutakodás után megtudtam ennek a nevét: on the fly macros, ezek azok a makrók amik nem a ROG Armoury-ban hanem a billentyűzet memóriájában kerültek rögzítésre és sehol máshol nem látszanak. FN+Alt megnyomása után lehet a macrocat programozni és itt lehet törölni is őket.
    Most azt sikerült elérni, hogy már tudok pontot írni de úgy, hogy ez macron keresztül jön, azaz a pont karakterre rámacroztam a pontot... Ezért kicsit lassabban írja a pontot illetve ha folyamatosan nyomva tartom akkor csak 1 pontot tesz le, nem kezd el folyamatosan ....... okat írni a gomb nyomva tartására. :F Valaki tudna segíteni hogy lehet teljesen törölni a bill macro memóriáját?
    Plusz én ezt az egész on the fly macrot kiírtanám legszívesebben mert nem használom de néha összenyomom a billentyűzetet (pl mikor VR-ozok és nem látom a konkrét billentyűket.)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák