Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz mave13 #58336 üzenetére

    Igértem valamiféle összfoglalót, hogy milyen különbséget vélek felfedezni az outemu switches CK350 (a régi) és a gateron switches CK550 (az új) között. Nos, ez nagyon szubjektív és szakmailag nem hozzáértő, saját szavaimmal elmondott hsz lesz:

    Mind a kettő brown kapcsolós. A tactile feedback a CK350 -en érezhetően jobb volt, de nem homogén módon. Ott valóban volt a billentyűk lenyomása közben egy pont amikor éreztem azt a pici "ellenállást" ahogy nyomtam lefelé. Az 550 ebből a szempontból sokkal "lazább" nem érezni határozottan ezt az érzést. Viszont az 550 sokkal "homogénebb". Ezt úgy értem, hogy a gépelési érzet a billentyűzet teljes hosszában kb azonos. Míg a 350 -nél ez váltakozó volt, bizonyos billentyűknél jobban éreztem a tactile érzést, másoknál meg kevésbé és a leütések hangja is kicsit változó volt, az 550 ebből a szempontból is sokkal egységesebb.

    A 350 bizonyos billentyűk leütésénél kongott egy nagyot, maga a fémház "berezonált" vagy nem is tudom, hogy írjam le, remélem érthető. Nos, az 550 hálistennek teljesen mentes ettől az effekttől. Úgy alapvetően jó érzés gépelni az 550-en, hamar ráállt a kezem.

    Most egyelőre ezek jutottak eszembe, ha van kérdés esetleg megpróbáok válaszolni.

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák