Új hozzászólás Aktív témák

  • dannyl

    addikt

    válasz generic #95112 üzenetére

    + 4GB RAM (ugyan olyan, mint ami van. Ha nincs már olyan, akkor ezt eladod, és veszel egy KIT-et), meg egy combosabb VGA keret függvényében. 4440 kb. gtx 970-ig jó. Talán azt már nem 100%-on tudja tekerni, de azért közel hozzá. Én beraknám mellé simán, van aki 4590-et mondja minimumnak hozzá. Persze kérdés, hogy mi az hogy "időtálló", milyen játékokkal játszol, mekkora felbontáson, mennyi a kereted rá... Ha csak párezer Ft, akkor nyilván elég a RAM, de a 750ti azért már most bőven kompromisszumos kártya. Ha eladod, akkor használt sok garis 280(x)-et 50-55 körül tudsz venni, ami sokkal-sokkal jobb, mint a 750ti. Afölött ÉN már csak a gtx 970-et venném, mert nem igazán van 280(x) fölött más értelmes SZERINTEM. De az zsebbe nyúlós. Neked kell tudni, hogy mennyi pénzed van rá.

    DE!!!

    Milyen tápod van? PONTOSAN írd le légyszi, addig ne vegyél semmit, amíg biztosan nem tudjuk, hogy nem egy gyilkos, tápnak csúfolt valamire akarod-e dugni.

    Jozs6200ax:

    Én teljes mellszélességgel a második verziót ajánlom. Minden szempontból jobb (erő, fogyasztás, melegedés, időtállóság), és még pár év múlva bővíthető is akár i7-ig is, az meg még jó pár évig jó lesz minden játékhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák