Új hozzászólás Aktív témák

  • junpet

    tag

    válasz DR|FTK|NG #92251 üzenetére

    (#92251) DR|FTK|NG és (#92252) SyMbioTe
    Köszönöm a gyors válaszokat!

    Játszogatni fogok, ahogy időm engedi (jelenleg DOTA 2, tervezem GTA 5-öt), illetve animézek (1080p 10bit h264 mkv, kíváncsian várom h265-öt, de lehet kell még 1-2 év hozzá, annak ellenére, hogy hamarabb lehetett találkozni 10bites animével, mint filmmel vagy sorozattal) és feliratot időzítek, muxolok, konvertálok, de ezeket ritkábban

    Sajnos jobb minőségű képeket nem tudok csinálni (öregecske Samsung Monte-m van). Egyébként felső tápos ház, szóval az FSP350-60APN-t fogom választani, köszönöm a segítséget!

    Jókat olvastam a Toshiba HDD-ről, de erősen elgondolkozok a WD-n, majd a keret dönt. Köszi a javaslatot!

    Utánaolvastam előtte, és az általam kiválasztott B85M-DGS BIOS frissítés nélkül is támogatja a Haswell Refresh procikat, illetve a x16-os PCIe csatoló is 3.0-s. Így oké az alaplap (számomra elegendőek a csatolók és foglaltok száma), vagy van még más egyéb oka, amiért mást ajánlottatok?

    Keret alapján vagy Toshiba HDD és a Giga B85M-D3H lap (többi így sem fér bele),
    vagy WD HDD és B85M-DGS lap. Egyébként Gigabyte lapot azért nem szeretnék venni, mert online vásárlásnál lutri, hogy most melyik revíziót kapod.

    SSD szóba se jöhet keret alapján, de amúgy sem terveztem. Kibírom azt a ~35 másodpercet míg feláll a rendszer. Ráadásul így is ég és föld lesz a különbség a jelenlegi konfigurációm és az új között.

    Még egyszer köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák