Új hozzászólás Aktív témák

  • membrandj

    nagyúr

    válasz szabog4 #90219 üzenetére

    10 évre nem lehet gépet venni, még 1 millából se.
    Amit szeretnél, arra nincs pénzed. Ilyenen kár filózni szerinte, mert itt nem tudod bevédeni magad egy 4790k-val sem 10 évre.

    Amit írtam, abba beleférsz. Később tudod rammal bővíteni, ssd-vel. Ha még utána is lesz pénzed, akkor minimál bukóval tudsz procit is cserélni, vga-t is stb. 1 éven belül ezek nem esnek szinte semmit.

    "Megtudom venni jelen állás szerint a i7-et? Megtudom! Lesz rá lehetőségem, hogy kihasználjam a képességeit? Lesz-lesz! Azonnal kifogom tudni? Nem...de szűkös az idő!"
    Nem tudod megvenni. Tápot pl utoljára írod cserének. Akkor tudnád megvenni, ha lenne már most pénzed tápra, ssd-re 16GB ram-ra , hűtőre, vga-re stb.

    Részemről lezártam a dolgot, mert nem látom értelmét ennek.
    Én is szeretnék 2 házat, meg 4 autót,de nem tervezek ilyennel, mert nem látom a végét.
    Mindenesetre , ha már ragaszkodsz az elképzelésedhez, akkor legalább a táppal kezd a cserét..
    Nagyon rossz ez az elgondolás, hogy először veszek egy alaplapot, majd utána, ha lesz pénzem hozzá procit, ramot, utána hagyom állni, mert tápra nincs pénzem. Közbe meg, ha ezeket mind meg tudnád venni, még mindig korlátozott lennél a vga miatt.

    Amit én írtam, az egy ésszerű megoldás, ami ugyanaddig fog értelmesen menni, mint a 4790k kb,de cserébe már most használható lenne kb mindenre.
    Az a baj,hogy egy olyan régi, gyenge gépről váltasz,hogy egyből a maxot akarod, holott egy középút, egy i5-el már hatalmas ugrás lenne és semmivel nem lenne gyengébb,mint a fél-1 év alatt felépített rendszered.

    Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

Új hozzászólás Aktív témák