Új hozzászólás Aktív témák

  • _adaml21_

    őstag

    Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem!

    1. Mire fogod használni a gépet?
    Egy mérnöki irodába kellene fő gépnek, 3D-s tervezőprogramok is fognak futni rajta (de elsősorban szövegszerkesztő, és levelezés, 60-70%-ban)
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Teljesen új gép kell, perifériákkal, monitorral, hangszóróval, mindennel együtt.
    Ami kell a gépbe: intel proci, 8gb ram, nvidia kártya, 250-es ssd, 1tb vinyó. Monitornak Dell P széria 22-es, vagy inkább 23-as készülékét néztem ki, mivel nagy megelégedéssel használok egy U2311h-t, és egy U2312hm-et is.

    4. Mennyi a kereted rá?
    Mindennel együtt körülbelül 250K.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
    FullHD

    Ami különlegesebb kívánság lenne, az az, hogy a bolt, ahonnan vásárolnék, a Foramax lenne, mert az esetleges garanciális ügyintézés miatt az lenne a legkényelmesebb helyileg (Zalaegerszeg). Tudom-tudom, ipon futáros garanciával adja a dolgokat, de egyrészt ez nagy időkiesés lenne +2 munkanap legalább, másrészt nem a legjobbak a személyes tapasztalataim velük, sajnos.
    Néztünk is egy referenciagépet, ezt, árban, és talán konfigurációra is megfelelne (ebben nem vagyok annyira biztos, nem követem napi szinten, hogy mi a legjobb ár/érték arányú alkatrész).
    Monitort az Oázis computertől /monitorgurutól venném, mert kalibráltatnám.
    Meghallgatom, ha van jobb boltajánlat, de mindenképp Áfás számla kell, mivel céges gép lesz, így hardverapró/LEC nem lesz most jó.
    Oprendszer van, az nem kell.
    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák