Új hozzászólás Aktív témák

  • pkocsis

    tag

    válasz membrandj #79397 üzenetére

    Először is köszönöm a gyors választ! Mostanra tudtam csak átnézni tüzetesen az ajánlott konfigot. Lenne néhány kérdésem. Bocs, ha túl lamer vagyok!
    Táp: elég a 400W-os? ( szünetmentessel csatlakozok az elektromos hálózathoz, így elvileg kímélve van/lesz )
    Proci: Ha mégis i3-as vennék azt elvileg észre sem venném? ( mármint a különbséget ) Abból is látok sok félét. Abban melyik az arany középút? ár/érték. :-)
    Ház: Fractal Design Define Mini . Ha jól láttam ez 22.000ft környékén van. Ha dvd-t akarok betenni a gépbe, akkor az elején ki kell nyitnom a ház ajtaját? A képekről nem nagyon látom. Illetve az usb csatik is rejtettek vagy mintha a ház felső élén, peremén lennének? Van egy külső usb 3-as winyóm, azt is szoktam használni. Szerintem a régi hdd-ket át pakolnám ebbe. Akkor (gondolom Én) jobb, ha ezt a szigetelt házat veszem?!
    Proci hűtő: ezzel a házzal mindegy melyiket veszem? Mindkettő ugyanolyan halk lesz, ha az i3 mellett is döntök?
    RAM: 4 GB elég? Sok nyitott böngésző ablak mellett is? Később van hely még egy ugyanilyen RAM-nak?
    SSD: Rendszer+ M. Thunderbird+ Office+ 10-20 giga egyéb progihoz elég? Nem tudom mostanában mennyire falánk a windows? ( Én még XP-t használok )
    Alaplap: milyen kategória ez? Mivel tud többet mondjuk egy 10.000ft-al drágább? Azok tudnak többet valami extra szolgáltatással? Vagy csak a játékosoknak ill. komoly teljesítmény igénylő munkavégzésre kell olyan?

    Más...

    Szeretnék venni egy routert is. A régi csak 10/100-as. A NAS meg gigás lenne. Szeretnék egy megbízhatóan működő jó minőségű routert venni. A mostani gondja még az is hogy a rácsatlakozott eszközök tablet DPS Dream 9" (amiből kettő is van) sokszor eldobja a jelet. Nem a távolság miatt. Sőt a laptop is szarakodik mostanában. A telefonom is eldobja a wifit. Ki be kell kapcsolgatni a wifit minden csatlakoztatni kívánt eszközön. Néha többször is mire helyreáll a net.
    Nem feltétlen akarok spórolni ezen, mert nagyon bosszantó a dolog!

    Válaszaitokat előre is köszöntem.

Új hozzászólás Aktív témák