Új hozzászólás Aktív témák

  • r.endruu

    tag

    (#77834) membrandj
    Miért KELL az evo lap? Mi igényli?
    Hűtőknek utána nézek, sajnos ezzel kapcsolatban nem sok infót tudtam eddig szerezni. Mire kellene figyelnem hűtőnél?

    (#77835) juve600
    Igazad lehet, de én az ipont néztem ki, onnan nézem az árakat. Pénzben pedig eléggé a határon vagyok már, szóval ha annyi is lenne már kicsit sokallnám. FX-6300ról jókat olvastam, bízom benne hogy jó lesz.

    (#77836) ggbuffon1897
    Nem tervezem tuningolni, szóval csak az alap működéshez keresek hűtőt. Ha mégis arra adnám a fejem akkor gondolom majd befektetek egy olyanra ami jobb.
    Neked is csak azt tudom mondani hogy pénzben határon vagyok, az a 8k "különbözet" is még kevés lenne ha 270x-et akarok. Játékok tekintetében nem olyan vagyok akinek fullHDben 100+ fpsen kell menjen minden, max grafikán, élsimítással és mindennel, 1280x720, ablakban szoktam játszani, olyan grafikán hogy 60fps meglegyen. Nálam kb ennyi a követelmény.

    Ne értsétek úgy hogy most elküldök mindenkit, tényleg köszi a segítséget és szeretném megismerni ezt a világot is, eddig nem volt komoly gépem, teljesítményben kb tudom mire számítsak ennyiért, igazából a megbízhatóságot tartom most a legfontosabbnak. Ezért is lett pl 750 Ti egy 260X helyett amit eredetileg kinéztem. Elolvastam a fórumát és hogy mennyi baj van azzal hú.. Na meg igyekeztem azért mindennek utána nézni aminek tudtam.

Új hozzászólás Aktív témák