Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz lamadou #7496 üzenetére

    Most ezt nem értem... 200ból már egy erős játékgép építhető...
    Ha elsősorban tv meg torrentre kell, akkor csak az asztali pc marad, mint írták.
    A hűtés hangjával semmi probléma, egy átlagos ház is megtenné, egyszerűen nem fogod hallani, főleg ha a prociban lévő igp-t használod...
    Ha meg az a cél, hogy egy mini pc-t vegyél, akkor azt meg nem lehet játékra használni, mivel akkor melegszik, és a kis pc-k lényege, hogy nincs sok hely, nem fogyaszt sok áramot, főleg ha egész héten hajtod. Ha nem fogyaszt sok áramot, nem melegszik, nem is tud fullhd játékot futtatni. Ha passzív hűtés akkor meg hangja sincs, és képes leadni a minimális hőt, amit termel.
    Szerintem döntsd el, mit szeretnél, mert a kettő együtt nem megy, valamit fel kell adnod. Én azt mondanám, legyen egy normál ház, 200ból már egy szép darab is kijön.

    Chaser, azt nem hinném, hogy 10 fok eltérés ennyit számít... egy hardvert nem arra terveznek, hogy 30-50 fok között fog működni... meg különben is, ha hidegebb országban használják, és pl. 20 fokos a szoba, tönkremegy? Szerintem még a mínuszokat is bírják.

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák